به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی "ره" در نشست خبری در جمع خبرنگاران که امروز دوشنبه نهم اسفند ماه سال جاری برگزار شد اظهار کرد: ۳ مراسم عمده در طول سال داریم و به عنوان نشانی از کمیته امداد محسوب میشوند و شامل مراسم جشن عاطفهها ویژه مدارس، جشن نیکوکاری از دوازدهم اسفند ماه که نزدیک سالروز تاسیس کمیته امداد بوده و سومین مراسم جشن رمضان است که در ماه مبارک رمضان برگزار میشود.
وی تصریح کرد: ماموریت کمیته امداد مشخص است و ملاک کار ما در کمیته امداد عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب است و رسانهها و خبرنگاران میتوانند در انعکاس اخبار کمیته امداد اقدامات ارزندهای را انجام دهند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی "ره" تاکید کرد: در یکم مرداد ماه سال ۹۸ مقام معظم رهبری فرمان به ورود به توانمندسازی مددجویان دادند و این نشان میدهد که ما از حوزه حمایتی عبور کردیم و البته حمایت از اقشاری، چون سالمندان، معلولان و سایر مددجویان با شرایط خاص همچنان ادامه دارد.
بختیاری یادآور شد: کار کمیته امداد بستر سازی برای توانمندسازی و مهارت آموزی و همچنین ارائه تسهیلات اشتغال برای توانمندسازی است و این توانمندسازی جزو ماموریتهای اصلی کمیته امداد محسوب میشود.
بختیاری اضافه کرد: به ازای هر کارآفرین که اهلیتش برای ما تایید شود و شرایط ما را بپذیرد ۱۰۰ میلیون تومان وام قرضالحسنه در اختیار او قرار میگیرد.
وی یادآور شد: در بحث مشاغل استارت آپی و دانش بنیانی تفاهم نامههای زیادی به امضا رسیده و به دنبال راه اندازی ۳۰۰ نوع از این مشاغل در مناطق محروم هستیم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی "ره" تصریح کرد: انصافا کمکهای مردمی در مناسبتهای مختلف مثل ماه محرم و ماه رمضان کارهای بزرگی با مشارکت مردم انجام شده است و از خیرین کشوری نهایت تشکر را دارم.
بختیاری خاطرنشان کرد: ۱۵۰ هزار یتیم کمیته امداد تحت پوشش یکی از خیرین ما هستند و یکی از بهترین شیوههای اطعام و احسان همین کارهای مردمی است.
وی یادآور شد: ما در کمیته امداد بین ۷۰۰ تا ۷۳۰ هزار دانش آموز و ۵۶ هزار دانشجوی تخت پوشش داریم و بنیادهای مختلف در کنار خیرین و حمایت از دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش اقدامات خوب و قابل تقدیری را انجام دادهاند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی "ره" اضافه کرد: ۵۴ درصد افراد تحت پوشش و دریافت کننده خدمات کمیته امداد خانم هستند و موضوع اشتغال خانگی یکی از مهمترین راهبردهای حمایتی کمیته محسوب میشود و ما اجازه نمیدهیم پس از راه اندازی اشتغال خانگی محصولات فرد تولید کننده روی دست او باقی بماند و بازار فروش را برای او فراهم میکنیم.
بختیاری خاطرنشان کرد: در تابستان سال گذشته با کمک خیرین تعداد زیادی کولر گازی و برای زمستان سال جاری بخاری، آبگرمکن و ... برای اقشار محروم تهیه کرده و در اختیار آنها قرار دادیم و طبق ضابطه و برنامه شش ساله کمیته امداد افرادی که زمینه کار دارند باید مشغول کار شوند در غیر اینصورت از چرخه حمایت کمیته امداد خارج میشوند.
وی تاکید کرد: با ایجاد مشاغل برای افراد تحت پوشش از یک تا ۳ یال طول میکشد تا بتوانند کار خود را به صورت مستقل دنبال کنند و از تحت پوشش بودن کمیته امداد خارج شوند.
بختیاری تصریح کرد: ۴ میلیون و ۶۲۸ هزار مددجو در حال حاضر تحت پوشش و مستمری بگیر کمیته امداد هستند و تصمیمات خوبی برای رفع فقر مطلق و حمایت از افراد غیر مددجو گرفته شده است.