شناسهٔ خبر: 52335973 - سرویس گوناگون
منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

طرز تهیه کوکی موکا | نکاتی برای درست کردن کوکی قهوه

هیچ چیز خوشمزه‌تر از گاز گرفتن تکه‌ای از این موکاهای تیره و مرطوب نیست! در ادامه با طرز پخت یک نوع کوکی موکای قهوه آشنا می‌شوید.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیتوته، هیچ چیز خوشمزه‌تر از گاز گرفتن تکه‌ای از این موکاهای تیره و مرطوب نیست! در ادامه با طرز پخت یک نوع کوکی موکای قهوه آشنا می‌شوید.

مواد لازم برای کوکی موکای تیره

کره به دمای محیط رسیده     ۱ فنجان

شکر قهوه‌ای     سه چهارم فنجان

شکر سفید     یک سوم فنجان

پودر قهوه فوری      یک چهارم فنجان

تخم مرغ      ۲ عدد

عصاره وانیل      ۱ قاشق چایخوری

آرد همه منظوره     ۲ فنجان

پودر کاکائو      سه چهارم فنجان

جوش شیرین     ۱ قاشق چایخوری

نمک     نصف قاشق چایخوری

شکر سفید     نصف فنجان

شکلات تلخ سکه‌ای     ۲۴ عدد

طرز تهیه کوکی موکا | نکاتی برای درست کردن کوکی قهوه

طرز تهیه کوکی موکای تیره

مرحله ۱

فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید.

مرحله ۲

کره، شکر قهوه‌ای، ۱/۳ فنجان شکر و پودر قهوه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خامه‌ای شود. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

مرحله ۳

۱/۲ فنجان شکر را روی یک بشقاب کم عمق بریزید. خمیر را به شکل گلوله‌های ۵ سانتی درآورید و در شکر بغلتانید تا روی آن کاملا به شکر آغشته شود. روی کاغذهای سینی فر با فاصله بچینید.

مرحله ۴

حدود ۱۰-۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا لبه‌های آن تنظیم شود. در این هنگام بلافاصله یک شکلات تلخ سکه‌ای را در وسط هر کوکی به داخل فشار بدهید. بگذارید روی توری سیم خنک شود.

ارزش غذایی کوکی موکای تیره

در هر وعده: ۱۶۴ کالری پروتئین ۲.۳ گرم کربوهیدرات ۲۱ گرم؛ چربی ۸.۶ گرم کلسترول ۳۵.۸ میلی گرم سدیم ۱۶۳.۴ میلی گرم.

نکته برای تهیه کوکی شکلاتی

همانطور که می‌دانید جوش شیرین ۴ برابر بکینگ پودر قوی‌تر است. بنابراین اگر بخواهید از بکینگ پودر استفاده کنید باید ۴ برابر میزان جوش شیرین استفاده کنید. جوش شیرین و بکینگ پودر برای پف کردن کیک و شیرینی است. اگر میزان آن کم باشد، کمتر پف می‌کند.