شناسهٔ خبر: 51986435 - سرویس استانی
منبع: فارس | لینک خبر

ورود سامانه بارشی به لرستان از روز دوشنبه/ کولاک برف و لغزندگی در جاده‌های مواصلاتی

معاون اداره کل هواشناسی لرستان گفت: با ورود موج اصلی بارش از اواسط روز دوشنبه احتمال کولاک برف در جاده‌های مواصلاتی پیش بینی می‌شود.

صاحب‌خبر -

زینب اکبری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، با اشاره به اینکه موج اول بارشی امروز صبح از استان خارج شده است، عنوان کرد:  انتظار داریم امروز و فردا  بارش‌هایی را به شکل رگباری در برخی ساعات در استان شاهد باشیم، برای نقاط سردسیر هم بارش رگباری برف پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: مخاطراتی مانند اختلال در تردد، لغزندگی سطح جاده‌ها،مه گرفتگی و آبگرفتگی معابر از پیامدهای بارش باران و برف در استان است.

معاون اداره کل هواشناسی لرستان گفت: اما موج اصلی سامانه بارشی از اواسط روز دوشنبه تا اواسط روز سه شنبه وارد استان می‌شود که همراه با کاهش محسوس دما است.

اکبری افزود: در این بازه زمانی علاوه بر مخاطراتی مانند اختلال در تردد، لغزندگی سطح جاده‌ها،مه گرفتگی و آبگرفتگی معابر شاهد کولاک برف در جاده‌های مواصلاتی استان خواهیم بود.

وی خاطر نشان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی استان باید آمادگی لازم را برای هر گونه خطر داشته باشند.

معاون اداره کل هواشناسی لرستان در پایان گفت: بیشترین میزان بارندگی روزهای اخیر مربوط به سپیددشت و شول‌آباد با ۷۰ و ۵۴ میلی متر است، میزان بارندگی در خرم‌آباد ۲۸ میلی متر است.

انتهای پیام/