شناسهٔ خبر: 51855515 - سرویس اجتماعی
منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

شناسایی ۲۳ نفر با کارت واکسن تقلبی

مدیرکل دفتر بازرسی وزارت بهداشت گفت: ما ۲۳ نفر را شناسایی کرده ایم که کارت واکسن تقلبی داشته اند که در قیاس با ۱۲۰ میلیون دوز واکسن تزریق شده، عدد قابل توجهی نیست.

صاحب‌خبر -

به گزارش راهبرد معاصر رحیم نیا درباره صدور کارت واکسن بدون تزریق گفت: آن طور که در فضای مجازی پیرامون کارت واکسیناسیون صحبت می‌شود، موضوع چندان حاد نیست. ما ۲۳ نفر را شناسایی کرده ایم که کارت واکسن تقلبی داشته اند که در قیاس با ۱۲۰ میلیون دوز واکسن تزریق شده، عدد قابل توجهی نیست.

مردم برای گزارش شکایت‌های خود از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی می توانند با سامانه‌های مختلفی از جمله ۱۹۰ طرح مسئله کنند. هیچ فردی خارج از چارت مصوبه نمی‌تواند هزینه بیشتری از مراجعان دریافت کند. فرم آیین نامه ارزیابی عملکرد، طراحی و از صاحب‌نظران نظرسنجی شده است و در آینده به عنوان نرم افزار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رحیم نیا درباره محصولات صادراتی که به کشور عودت داده شده اند هم گفت: سموم مورد استفاده در برخی از محصولات غذایی، آلودگی خاصی نبوده است. یکسان نبودن استاندار‌دهای مبدا و مقصد و عدم هماهنگی بین وزارتخانه‌های ذی‌ربط با وزارت بهداشت دلیل عودت محصولات بوده است . به طور کلی اگر محصولی از نظر استاندار‌دهای سلامت اشکال داشته باشد، اجازه توزیع در کشور را نخواهد داشت.

پیش از این برخی محموله های محصولات کشاورزی صادراتی از ایران، توسط مقصد به کشور بازگشت داده شده بودند.

به گفته مدیر کل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، این وزارتخانه از طب سنتی مبتنی بر شاخص‌های علمی حمایت می‌کند و دارو‌های مورد استفاده، پس از انجام کارآزمایی بالینی و علمی برای بیماران مصرف می‌شود؛ اما عده‌ای تحت عنوان درمان با طب سنتی اقدامات غیر مجازی انجام می‌دهند که مطب آن ها تعطیل شده است.

با اعلام وزارت بهداشت به شکایت برخی از افراد شرکت کننده در آزمون‌ها نسبت به نوع برگزاری هم، رسیدگی شده است.

رحیم نیا با اشاره به انتشار کلیپی در فضای مجازی با موضوع گرفتن زیر میزی در بیمارستانی گفت: دریافت پول از بیمار خارج از چارچوب حسابداری کاملا تخلف است. به طور کلی دریافت پول غیر مجاز توسط بیمارستان به معنای تخلف پزشک نیست./باشگاه خبرنگاران