به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از m.akhbarelyom، آیا تا به حال نام درخت دو برادر را شنیده اید؟ آیا تصور میکردید که درختی ۵۰ میلیون ساله وجود دارد؟ یا اینکه درختی وجود دارد که از رگ هایش خون ترشح میکند؟ این اتفاقات عجیب چیزی است که باعث شده این درخت را به عنوان یکی از عجیبترین درختان روی کره زمین که منحصر به فرد و نادر است طبقه بندی کنیم.
این درخت در ابتدا به نامهای زیادی از جمله «خون آهو»، «خون مار» و «خون اژدها» شناخته میشد و در شبه جزیره عربستان، اعراب قدیم به آن «رنگ قرمز» میگفتند، اما نام رایجی که به آن میدادند "خون" بود. درخت دو برادر برای اولین بار بیش از ۵۰ میلیون سال پیش روی زمین ظاهر شد و طبق آنچه توسط تعداد زیادی از دانشمندان تأیید شد، جایگاه ویژهای در بین فراعنه داشت.
درخت «خون برادران» در نزدیکی کشورهای حوزه دریای مدیترانه یافت میشود و همچنین از شبه جزیره عربستان تا جزیره «سقطری» در یمن گسترش مییابد و حفاظت شدیدی از آنها اعمال میشود، زیرا یکی از درختانی است که به دلیل چرای بی رویه در معرض انقراض قرار گرفته است.
اعتقاد بر این است که درخت خون دو برادر بخشی از یک افسانه است، اما در واقع این درخت واقعی است و در جزیره سقطری در یمن میروید. جزیره سقطری یمن یکی از بزرگترین گنجینههای این کشور در زمینه تنوع زیستی است، زیرا شامل یک گروه "شگفت انگیز" از حیات گیاهی و جانوری است که ممکن است به ۹۰۰ گونه گیاهی شناخته شده در این جزیره برسد. دانشمندان این درخت را «Dracaena Oinnaba» نامیدند که به معنای صمغ صمغی است و مایعی از آن استخراج میشود که عمدتاً در پوست این گیاه یافت میشود، رنگ آن قرمز تیره است و هیچ بو و حتی طعمی ندارد.
درخت «خون دو برادر» فواید و کاربردهای فراوانی در طب قدیم دارد، چنانکه در میان فرعونیان شهرت داشته است. البته در طب جدید نیز از آن استفاده میشود و فواید آن عبارتند از: بهبود زخمها و سوختگیها و همچنین درمان زخمهای پوستی. مایع خارج شده از درخت حاوی موادی است که به انقباض سریعتر بافت کمک میکند.
صمغی که از درخت خون دو برادر استخراج میشود برای سفت کردن لثه نیز استفاده میشود، زیرا دارای مواد قابض است و در بسیاری از درمانها و داروهای سفت کننده لثه استفاده میشود. برای تقویت بافتهای معده و همچنین انقباض شکم نیز از این مایع استفاده میکنند. در عصر فراعنه، درخت "خون برادران" جایگاه ویژهای داشت، زیرا برای جلوگیری از خونریزی داخلی استفاده میشد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/