شناسهٔ خبر: 49507496 - سرویس اجتماعی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

دلمه قارچ و مرغ؛ آسان و خوشمزه

دلمه قارچ با مرغ یکی دیگر از انواع دلمه‌ها است که طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد. برای آموزش این دلمه با ما همراه باشید.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، دلمه قارچ و مرغ از دسته غذاهای فوری و سبک می باشد که به راحتی می توانید تهیه کنید ، این دلمه را به عنوان یک میان وعده یا وعده اصلی سبک می توان نام برد.
 
دلمه قارچ و مرغ؛ آسان و خوشمزه
 
مواد لازم
 
قارچ: نیم کیلوگرم
 
سینه مرغ: یک عدد
 
پنیر موتزارلا: ۲۰۰ گرم
 
پیاز: یک عدد
 
فلفل دلمه ای: یک عدد
 
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
 
سس گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
 
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
 
مواد لازم برای سس سفید
 
آرد: سه قاشق غذاخوری
 
شیر: یک پیمانه
 
کره: ۵۰ گرم
 
طرز تهیه
 
قارچ‌ها را خوب بشویید و پایه‌های آن را جدا کنید و قسمت‌های سیاه داخل کلاهک قارچ را بتراشید.
 
دلمه قارچ و مرغ؛ آسان و خوشمزه
 
تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را به همراه سینه مرغ ریز خرد شده داخل روغن تفت دهید تا رنگ مرغ سفید شود.
 
بعد نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. در تابه را ببندید تا مرغ با آب خودش بخار پز شود.
 
بعد از دو دقیقه آب انداختن مرغ، فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از پخت کامل مرغ، سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه‌ای روی حرارت نگه دارید تا مواد رنگ بگیرند.
 
بعد حرارت را خاموش کنید تا مواد کمی خنک‌تر شوند.
 
آرد سفید را در کره تفت دهید و به تدریج شیر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود و یک مایع صافی به دست بیاید.. بعد از اینکه سس سفید درست شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
 
داخل قارچ‌ها را با مرغ پر کنید و کمی پنیر موتزارلا را روی قارچ‌ها بریزید و داخل سینی فر به صورت وارانه بچینید.
 
سپس روی قارچ‌ها سس سفید بریزید و سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا قارچ‌ها بپزند.
 
نکات مهم
 
دلمه قارچ با مرغ جزو دلمه و کوفته می‌باشد.
 
 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه؛ و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه می‌باشد
 
دلمه قارچ با مرغ را می‌توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید.
 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.