به گزارش برنا؛ علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش، در نهصد و نود و نهمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به نزدیکی ایام بازگشایی مدارس گفت: اکنون تمام تمرکز ما بر روی بازگشایی ایمن و بدون دغدغه مدارس کشور است تا بتوانیم با آرامش خاطر سال تحصیلی جدید را آغاز کنیم.
او با تأکید بر اینکه هدف ما بازگشایی ایمن و بدون دغدغه مدارس است، افزود: آموزش و پرورش برای اینکه بتواند مدارس کشور را بازگشایی کند نیازمند همکاری و همراهی مردم، دستگاهها و نهادهای مختلف است، نقش رسانهها برای اقناع مردم و وزارت بهداشت به خاطر واکسینه کردن فرهنگیان برای آغاز سالی جدید، بدون تنش و دغدغه، خیلی مهم و موثر است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تعطیلی مدارس هزینههای جبرانناپذیری بر جامعه تحمیل میکند، اظهار داشت: از همه همکاران تقاضا میکنم با همکاری و مشارکت همدیگر آغازگر سالی توأم با آرامش و ایمنی برای دانشآموزان و خانوادهها باشند.
کاظمی با تأکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی برای بازگشایی مداس، بیان داشت: یکی از مهمترین برنامهها و استراتژیهای فعلی در آموزش و پرورش، تمرکز بر بازگشایی مدارس است که باید کاری کنیم دغدغه خانوادهها، فرهنگیان و مسئولان در این باره کاهش پیدا کند.
او تصریح کرد: آغاز سال تحصیلی همزمان با آغاز دولت سیزدهم است، دولت مردمی که رئیس جمهور آن فردی عدالتخواه و عدالتمحور است و تلاش میکند تبعیض و نابرابری را در همه جنبههای مختلف زندگی مردم از بین ببرد و این امر با همکاری و همراهی مردم امکانپذیر خواهد شد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: آقای رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی آموزش و پرورش اعلام کردهاند در جلسات شورای عالی شرکت میکند؛ رئیس جمهور میخواهد از نزدیک در جریان فعالیتها، مسائل و مشکلات آموزش و پرورش قرار بگیرد، این یک فرصت است تا بتوانیم از ظرفیتهای دولت برای بهبود روند آموزش و پرورش استفاده کنیم.
کاظمی افزود: برای آغاز سال تحصیلی جدید تمهیدات و اقدامات خوبی انجام شده است از جمله، آغاز به کار مدرسه تلویزیونی ایران، استفاده از تمامی ظرفیتهای شبکه شاد، حضور تدریجی و آرام دانشآموزان در مدارس، پیش بینی پروتکلهای بهداشتی، واکسیناسیون فرهنگیان و تأکید بر تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بیشتر به استانها و مدارس کشور از جمله این اقدامات است.
او با اشاره به اینکه در دنیا کمتر کشوری مدارس را تعطیل میکند، تصریح کرد: جبران هزینههای تعطیلی مدارس و عدم حضور دانشآموزان در آن باعث افزایش هزینههای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در آینده برای جامعه شده و عوارض جبرانناپذیری را به همراه خواهد داشت که سالها زمان میبرد تا آنها را از بین ببریم.
کاظمی با اشازه به اینکه سرنوشت جامعه به سرنوشت مدارس گره خورده است، افزود: چارهای نداریم جز با ایمنسازی مدارس، رعایت پروتکلها و دستورالعملهای بهداشتی و همراهی و مشارکت جامعه به سوی بازگشایی مدارس برویم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پایان از معاونان و همکاران فرهنگی سراسر کشور برای بازگشایی ایمن و بدون دغدغه مدارس و تأمین آرامش خاطر خانوادهها، درخواست کمک کرد و گفت: این امر فقط با همراهی، همکاری و مشارکت همه شما امکانپذیر است.
در ادامه محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت رعایت پروتکلها و دستورالعملهای بهداشتی در بازگشایی مدارس، افزود: مدرسه قلب تپنده جامعه برای حرکت به سوی توسعه و پیشرفت است، اکنون در دنیا مدارس آخرین گزینه برای تعطیلی و مقابله با بیماری کرونا هستند.
وی با اشاره به اینکه برای بازگشایی ایمن مدارس باید چاره اندیشی شود، اظهار داشت: کرونا روند آموزش و پرورش دنیا را تغییر داده است، چارهای نداریم جز با طراحی الگوی مناسب و بومی به سمت همراهی با این تغییر و بازگشایی تدریجی مدارس برویم.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: درباره بازگشای مدارس باید به مدرسه اختیارات لازم داده شود و عوامل سهیم در بازگشایی مدارس مانند فرهنگیان، اولیای دانشآموزان، متخصصان وزارت بهداشت و... به کار گرفته شوند تا آغاز سال تحصیلی ایمن و بدون دغدغهای داشته باشیم.
بیشتر بخوانید:
- بازگشایی مدارس اینبار هم در هالهای از ابهام/ بلایی که آموزش مجازی بر سر تحصیل دانش آموزان آورد!
- استفاده از لباس فرم سالهای قبل در صورت بازگشایی مدارس مجاز است