شناسهٔ خبر: 48863543 - سرویس بین‌الملل
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

المیادین براساس سند فاش شده از پلیس دبی اعلام کرد

افشای کشته و زخمی شدن چند صهیونیست در انفجار ماه گذشته دبی

سند فاش شده از پلیس دبی مربوط به انفجار هفتم ماه میلادی گذشته در بندر جبل علی دبی نشان می‌دهد، یکی از کامیون‌های پارک شده در بندر جبل علی منفجر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، سند فاش شده از پلیس دبی مربوط به انفجار هفتم ماه گذشته (ژوئیه) در بندر جبل علی دبی نشان می‌دهد، یکی از کامیون‌های پارک شده در بندر جبل علی منفجر شد.

پایگاه خبری شبکه المیادین به یک سند محرمانه از پلیس دبی دست یافت که از وقوع انفجار در بندر جبل علی و کشته و زخمی شدن چند صهیونیست بر اثر این انفجار خبر می‌دهد.

این سند درباره دفن بعضی از اجساد و انتقال بعضی از آن‌ها به کشورهایشان زیر نظر پلیس به علت حساسیت شرایط اشاره می‌کند.

طبق این سند، ساکنان در فاصله ۵۰ کیلومتری این انفجار را که باعث انهدام کامل خودرو‌های نزدیک آن شد، احساس کردند.

براساس این سند، پلیس امارات، رسانه‌ها را از پوشش خبر یا انتشار تصویر از محل حادثه یا تهیه کردن گزارش درباره آن منع کرد.

این درحالی است که شبکه تلویزیونی الجزیره به نقل از موسسه رسانه‌ای دبی اعلام کرد: امروز چهارشنبه آتش سوزی در یک کارگاه پلاستیک سازی در منطقه جبل علی رخ داد که این حادثه تلفات جانی نداشته و آتش سوزی در کنترل قرار دارد.

موسسه رسانه‌ای دبی اعلام کرد: این انفجار بر اثر آتش سوزی در یک کارگاه پلاستیک سازی در منطقه جبل علی بوده است.

<div id="video-display-embed-code_6834282"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/3190469/6834282?width=350&height=250"></script></div>