رئیس کارگروه آموزشهای الکترونیکی وزارت علوم گفت: قرار است با تصویب وزارت علوم، آموزشهای الکترونیکی بعد از پایان کرونا ادامه داشته باشند.
علی اکبر صفوی، رئیس کارگروه آموزشهای الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه از هفته آینده ترم جدید دانشگاهها آغاز میشود، اظهار کرد: قرار است قوانین جدیدی از سوی معاونت آموزشی وزارت علوم برای دانشگاهها ابلاغ شود.
او افزود: در این ابلاغیه بررسی میشود که دانشگاهها بعد از پایان کرونا چگونه میتوانند به ارائه بیشتر دروس مجازی بپردازند، چرا که در گذشته این اجازه وجود نداشت، بنابراین برای این موضوع قوانین جدیدی در چارچوبهای جامع شکل گرفته که بعد از تصویب به دانشگاهها اعلام خواهد شد.
صفوی درباره چگونگی شکل گیری آموزش الکترونیکی ایران گفت: بر اساس آخرین نظر سنجی اعلام شده از سوی دانشگاهها، همه مراکز آموزش عالی به شیوه مجازی آموزشهای خود را ارائه میدهند و دانشگاههای معمول متمرکز مانند دانشگاه شیراز، دانشگاه تهران، دانشگاه اصفهان و دانشگاه تبریز در برابر دانشگاههای غیر متمرکز مانند دانشگاه فنی و حرفهای و دانشگاه علمی کاربردی صد در صد برنامههای خود را به صورت الکترونیکی ارائه میکنند.
رئیس کارگروه آموزشهای الکترونیکی وزارت علوم ادامه داد: احتمال دارد برخی از دروس غیر علمی دانشگاههای معمولی متمرکز یعنی حدود ۵ تا ۷ درصد آنها که به شیوه مجازی ارائه میشوند با کم و کاستیهایی مواجه شده باشند که با برنامه ریزیهای مناسب درصدد رفع آنها هستند.
صفوی بیان کرد: بخش زیادی از دروس دانشگاههای غیر متمرکز مانند دانشگاه فنی و حرفهای، علمی و کاربردی و پیام نور عملی است که حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد بدون مشکل آموزشهای خود را ارائه داده اند و این موضوع به علت جنبههای عملی رخ داده که باید مدیریت شوند.
او گفت: اخیرا ستاد ملی مقابله با کرونا بنا بر درخواست وزارت علوم مصوب کرده تا دانشجویان دانشگاههای محلی مانند علمی کاربردیها برای گذراندن دروس عملی به صورت فیزیکی و با رعایت استانداردهای بهداشتی در دانشگاه حاضر شوند و به همین منظور امید ما این است که بخش زیادی از مشکلات برگزاری دروس عملی با انجام چنین ابتکاری رفع شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/