شناسهٔ خبر: 4552972 - سرویس بین‌الملل
منبع: فارس | لینک خبر

دولت مستعفی یمن، در عربستان تشکیل جلسه داد

نخست‌وزیر مستعفی یمن با تعدادی از وزرای دولت سابق یمن، در پایتخت عربستان جلسه «هیأت دولت»‌ تشکیل داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «خالد بحاح» نخست‌وزیر سابق یمن که در ماه ژانویه گذشته استعفا کرد، در ریاض، با چند وزیر یمنی دیگر تشکیل جلسه داد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» به نقل از یک مقام دولتی در یمن، دولت مستعفی یمن به ریاست خالد بحاح‌، نخست‌وزیر مستعفی روز گذشته در ریاض تشکیل جلسه داد.

عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن، روز دوشنبه گذشته بحاح را معاون خود اعلام کرد؛ اقدامی که برخی کارشناسان آن را تلاش هادی و عربستان برای مشروعیت بخشی به دولت مستعفی یمن قلمداد کردند.

بر اساس این گزارش، جلسه مذکور محدود و با حضور وزرای «اداره داخلی»، «حقوق بشر» و «حمل و نقل» و بدون حضور وزیر امور خارجه برگزار شده است.

انتهای پیام/ص