به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما میدانید که پای سیب (Apple pie) در بین کیکها جایگاه ویژهای دارد و البته محدود به ایران هم نیست. این کیک در کل پای سیب کلاسیک به خاطر بافت نرم، طرز تهیه آسان و در عین حال مجلسی بودن، در مهمانیها بسیار مورد استقبال قرار میگیرد. شما هم میتوانید پای سیب کلاسیک و مجلسی قالبی را به عنوان یک عصرانه یا دسر خوشمزه با چای و قهوه میل کنید. در این مطلب به طرز تهیه شیرینی پای سیب مجلسی بدون فر و در فر پرداختهایم تا شما هم بتوانید در خانه پای سیبی درست کنید که با پای سیب قنادیها فرق نکند. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
- آموزش آشپزی؛ از مرغ سوخاری اسپایسی خوشمزه و تاوا کباب مخصوص تبریزی تا آفوگاتو یک دسر خوشمزه ایتالیایی + تصاویر
- آموزش آشپزی؛ از پاتلیجان کباب ترکیهای و خورش ترش کباب معروف گیلانی تا کیک براونی خیس + تصاویر
مواد لازم
آرد: ۳ لیوان دستهدار فرانسوی
شیر: ۱ و ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
شکر: ۱و ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
روغن: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
سیب: ۱ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه پای سیب بدون فر
برای درست کردن این شیرینی پای خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند. آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه از الک ریز عبور دهید. در یک ظرف مناسب، تخم مرغها را با شیر و شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حدی که کرمی رنگ و کشدار شود. روغن و شیر را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه دیگر بزنید. آرد و بیکینگ پودر را در ۲ تا ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و هر بار هم بزنید. در این حالت، مواد را به صورت دورانی (دایرهای) و در یک جهت بزنید. همه مواد باید مخلوط و یکدست شده باشند.
یک قابلمه را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید. کف آن را با کره یا روغن مایع چرب کنید و در آن کاغذ روغنی یا کاغذ آ-چهار بیندازید. روی آن را آردپاشی کنید. دیوارههای قابلمه را چرب نکنید، چون پف کیک میخوابد. مواد را در قابلمه بریزید. سیب را به صورت حلقهای برش بزنید و روی آن را دارچین بپاشید. مواد را در قابلمه بریزید. سعی کنید حلقهها خیلی نازک باشند. در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه بگذارید تا کاملا کیپ شود.
حرارت را کم کنید. سه دقیقه بعد زیر قابلمه شعله پخش کن بگذارید. شعله پخش کن را از قبل گرم کنید. به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در قابلمه را برندارید تا پف پای سیب نخوابد. سپس در آن را باز کنید و با خلال دندان چک کنید. اگر مواد به خلال دندان نچسبید، آن را از روی حرارت بردارید. کیک را از روی حرارت بردارید و از دیوارهها جدا کنید. اگر میخواهید طرف دیگر آن هم طلایی شود، پای سیب را دوباره به قابلمه برگردانید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید در قابلمه بماند. در آخر پای سیب را در ظرف مناسب سرو کنید.
طرز تهیه پای سیب در فر
همه مواد را مانند روش بالا تهیه و آماده کنید. یک قالب را آماده کنید. داخل آن را چرب و آردپاشی کنید. مواد را در قالب بریزید. قالب را در فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در آن قرار دهید. تا ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید، چون پف آن میخوابد. کیک را پس از سرد شدن از قالب در آورید و با پودر قند و پودر گردو تزیین کنید.
فوت و فنهای طرز تهیه پای سیب
*اضافه کردن ۲ تا ۳ قاشق آرد ذرت به پای سیب، باعث پوکتر و خوشمزهتر شدن پای سیب میشود. این مقدار را از میزان آرد اصلی کم کنید.
*به جای شیر، میتوانید از ماست استفاده کنید.
*میتوانید خمیر پای سیب را باز کنید و به صورت برشهایی روی پای قرار دهید و بعد در فر بگذارید. این برشها را به هر شکلی که دوست دارید میتوانید تزیین کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/