به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در سرمقاله روزنامه کیهان نوشت: دیروز غنیسازی اورانیوم با غنای ۲۰ درصد که پس از اجرایی شدن برجام متوقف شده بود در سایت فردو از سر گرفته شد. این اقدام درخور تحسین که باید آن را گام بلندی برای خروج از انفعال در برابر بدعهدیهای برجامی آمریکا و اروپا تلقی کرد، بخشی از طرح موسوم به «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها» است که آذرماه امسال در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و برای اجرا به دولت ابلاغ شده بود.
دیروز آقای ربیعی، ضمن اعلام ناخشنودی و مخالفت دولت با این طرح، گفت: «هرچند دولت از ابتدا این طرح را به مصلحت ندانسته و به خاطر طرف مشورت قرار نگرفتن دولت در تصویب نهایی آن انتقادهایی را وارد میدانست اما این مسائل تاثیری بر تعهد دولت به اجرای این قوانین نداشته است».
این اقدام درخور تحسین ایران بلافاصله پس از اعلام خبر آن، با واکنشهای تند و عصبی طرفهای غربی روبهرو شد.
«پیتر استانو» سخنگوی اتحادیه اروپا مدعی شد که «اقدام ایران یک «انحراف قابل توجه» از تعهدات تهران ذیل توافق هستهای ۲۰۱۵ (برجام) است»! البته سخنگوی اتحادیه اروپا مانند همیشه درباره عهدشکنی کشورهای اروپایی و خودداری آنها از انجام تعهداتشان در برجام توضیحی نداد! و به جای توضیح درباره عهدشکنیهای اروپا که تاکنون حتی به یکی از تعهدات برجامی خود نیز عمل نکرده است، زبان به تهدید گشوده و در حالی که انگار برای کودکان دبستانی خط و نشان میکشد، گفت: «مقامات این اتحادیه در بروکسل تا زمان ارائه اطلاعات دقیق از سوی مدیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی در اواخر روز دوشنبه صبر کرده و سپس در مورد اقدام لازم تصمیمگیری خواهند کرد.»!
نتانیاهو، نخستوزیر رژیم جعلی اسرائیل هم توئیت کرد که: «اقدام ایران نشاندهنده هدف حکومت ایران برای توسعه برنامه هستهای نظامی است»! و نوشت «اسرائیل به ایران اجازه تولید سلاح هستهای نمیدهد»! نتانیاهو فراموش کرده و یا خودش را به فراموشی زده که رژیم صهیونیستی در چه وضع اسفباری قرار دارد و به روی خود نیاورده است، رژیمی که دو خط آبی روی پرچم قلابی آن به نشانه از نیل تا فرات است، امروزه در وحشت از اقتدار نیروهای مقاومت به دور خود دیوار حائل کشیده است و بر این واقعیت که سالهاست به کابوس صهیونیستها تبدیل شده نیز چشم بسته است که اگر روز حادثه در پیش باشد - که بعید نیست باشد - در اولین ساعات - بخوانید اولین دقایق- درگیری، تلآویو و حیفا با خاک یکسان خواهد شد و...
گزارش امروز کیهان به چند و چون آغاز غنیسازی اورانیوم ۲۰ درصدی اختصاص دارد و اما، نوشته پیش روی، موضوع دیگری را دنبال میکند و آن، اشاره به این نکته است که میتوان و باید آغاز غنیسازی اورانیوم با غنای ۲۰درصد را گامی بلند و شاید اولین گام محسوس در چارچوب «مکتب سیاسی شهید سلیمانی» دانست. بخوانید!
۱- وقتی آمریکاییها واردات بنزین به ایران را تحریم کردند، دو راه پیشروی بود، دورزدن تحریمها و خرید بنزین به قیمتی بسیار بالاتر از قیمت رسمی بازار که هزینههای جانبی دیگری نیز درپی داشت و راه دوم، خنثی کردن تحریم از طریق تولید داخلی این فرآورده نفتی. در این میان، قرارگاه خاتمالانبیاء(ص) سپاه به میدان آمد و با ساخت و راهاندازی پالایشگاه «ستاره خلیجفارس» به تولید بنزین و تامین نیاز داخلی پرداخت. آمریکا و متحدان اروپایی آن، که تیرشان به سنگ خورده بود، اعلام کردند که از تحریم بنزین منصرف شدهاند! و برای آزاد کردن صدور آن به التماس نیز افتادند (التماس در برابر اقتدار). خوشبختانه تولید بنزین در داخل کشور ادامه یافت تا آنجا که امروزه علاوه بر تامین نیاز داخلی، این فرآورده نفتی را به صورت انبوه صادر هم میکنیم.
۲- ما از اورانیوم با غنای ۲۰ درصد در رآکتور تهران و برای تولید رادیو ایزوتوپهای مورد نیاز بیماران خاص استفاده میکردیم. آمریکا در ادامه تحریمهای ظالمانه و باجخواهانه خود فروش اورانیوم ۲۰ درصد را به ایران تحریم کرد. در آن هنگام نیز به همت شهید شهریاری، دانشمند برجسته هستهای کشورمان و در میان بهت و ناباوری دشمن، اورانیوم با غنای ۲۰ درصد را تولید کردیم. اینبار هم بعد از تولید داخلی اورانیوم مورد نیاز رآکتور تهران برای رادیوداروها، تحریمکنندگان که پیشرفتهای چشمگیر ایران را برنمیتافتند، اعلام کردند که تحریم اورانیوم ۲۰ درصد را لغو کردهاند و حاضر به فروش آن هستند. (باز هم التماس در برابر اقتدار).
متاسفانه این راهکار علیرغم توصیههای پیدرپی رهبر معظم انقلاب، در بسیاری از موارد مشابه که زمینه بهکارگیری آن بود، با کمتوجهی و بعضاً بیتوجهی برخی از مسئولان روبهرو شد تا آنجا که حتی در یک مورد، کترینگ (پذیرایی از مسافران) قطار مسافربری را هم به یک کشور اروپایی سپردند! و...
۳- حالا به اوج افتخارآفرین استفاده از این راهکار در مکتب سیاسی شهید بزرگوارمان حاج قاسم سلیمانی نگاهی بیندازید. در گرماگرم جنگ سوریه و مبارزه جانانه سردار سلیمانی با تروریستهای تکفیری مورد حمایت مشترک آمریکا، اسرائیل، اروپا و آلسعود، «مایک پمپئو» وزیر خارجه کنونی آمریکا که در آن هنگام ریاست سازمان «سیا» را بر عهده داشت، نامهای محرمانه و با قید فوریت برای حاج قاسم مینویسد و نماینده مورد وثوق او نامه را برای شهید سلیمانی میبرد تا مستقیماً به او تحویل بدهد. حاج قاسم عزیز با صلابتی مثالزدنی از گرفتن نامه خودداری میورزد. فرستاده پمپئو تاکید میکند که این نامه را شخص رئیس سازمان سیا که بعد از رئیسجمهور آمریکا برجستهترین مقام رسمی این کشور است برای شما فرستاده است. جواب حاج قاسم همان است که بود و میگوید مرا با او کاری نیست. فرستاده پمپئو در ادامه زبان به خواهش و التماس میگشاید ولی حاج قاسم با پاسخ قاطع و پُرصلابت خود او را ناامید میکند و ناکام بر میگرداند.
۴- از سرگیری غنیسازی اورانیوم ۲۰ درصد که حق مسلم و قانونی ماست و بی توجهی به سرو صدا و های و هوی دشمن را می توان درسی ماندگار و راهکاری پشیمانکننده در برابر باجخواهی دشمن دانست و در سایر موارد مشابه نیز بر آن پای فشرد.
کوتاه سخن آن که اگر مانند شهید سلیمانی از امام راحل(ره) و خلف حاضر او درسگرفته و در مقابل دشمن با صلابت بایستی، به التماس میافتد و چنانچه این درس مکتب سلیمانی را نادیده بگیری، بعید نیست به نقطهای برسی که به دشمن التماس کنی!