شناسهٔ خبر: 4319724 - سرویس استانی
منبع: فارس | لینک خبر

مدیرکل میراث فرهنگی فارس:

اقامت مسافران نوروزی در فارس از 3 میلیون و 435 هزار نفر گذشت

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری فارس گفت: اقامت مسافران نوروزی از 28 اسفندماه سال گذشته تا یازدهم فروردین‌ماه جاری به بیش از 3 میلیون و 435 هزار و 697 نفرشب در این استان رسید.

صاحب‌خبر -

مصیب امیری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: مسافران نوروزی در مراکز اقامتی هتل، هتل‌آپارتمان، چادرهای مسافرتی، سالن‌های ورزشی و کلاس‌های واحدهای آموزشی، خانه‌های استیجاری، خانه مسافر و دیگر محل‌های زیرپوشش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری فارس اسکان یافتند.

وی از افزایش 200 درصدی گردشگران خارجی در تعطیلات نوروز در فارس خبر داد و افزود: از 25 اسفندماه سال گذشته تا یازدهم فروردین‌ماه جاری نیز بیش از یک‌میلیون و 896 هزار و 608 نفر از اماکن فرهنگی و تاریخی این استان دیدن کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری فارس خاطرنشان کرد: تعداد مسافران که از اماکن تاریخی و فرهنگی این استان دیدن کردند نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک‌درصد افزایش داشته است.

وی تصریح کرد: پس از حرم‌های مطهر احمدی و محمدی (ع)، حافظیه با 469 هزار و 80 نفر رتبه نخست و مجموعه جهانی تخت جمشید با 462 هزار و 578 نفر، سعدی 346 هزار و 714 نفر، ارگ کریم‌خانی با 155 هزار و 112 نفر و مجموعه جهانی پاسارگاد با 152 هزار و 107 نفر بیشترین بازدیدکننده را به خود اختصاص داده‌اند.

این مقام مسئول بیان داشت: با نزول رحمت اللهی از چند روز گذشته تاکنون مناطق گردشگری و سیاحتی فارس از زیبایی ویژه‌ای برخوردار شده و در این راستا بزرگ‌ترین آبشار فصلی خاورمیانه میزبان میهمانان نوروزی در شهرستان نی‌ریز است.

امیری با مثبت ارزیابی کردن خدمات‌رسانی فرماندهی نیروی انتظامی فارس در تأمین امنیت مسافران بیان کرد: استقرار نیروهای امنیتی در کنار آثار فرهنگی، تاریخی و نیز واحدهای اقامتی موقت در این استان بسیار چشمگیر بوده و امیدواریم این روند در سال‌های آینده نیز ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/2448/گ20/ژ1001