شناسهٔ خبر: 4317510 - سرویس سیاسی
منبع: جماران | لینک خبر

جنگ زمینی در یمن عاملانش را پشیمان می کند

صاحب‌خبر -

خبرگزاری چین روز چهارشنبه گزارش کرد که یمن جولانگاه آسانی برای نیروهای پیاده نظام عربستان و مصر نخواهد بود.


به گزارش جماران، شین هوا در تحلیلی آورده است که یمن از لحاظ جغرافیایی شرایط خاصی دارد و کسانی که نیروی زمینی به آن کشور اعزام کنند وظیفه سختی در پیش داشته و باعث پشیمانی آنها خواهد شد.

این گزارش می افزاید: یمن دارای دره ها، کوهها و غارهایی است که موجب می شود در صورت حمله زمینی به آن درگیری هایی طولانی مدت در آن رخ دهد که برای عاملانش آسیب پذیری بالایی دارد.

انتشار این گزارش از سوی خبرگزاری رسمی چین در حالی صورت می گیرد که «احمد العسیری» سخنگوی نظامی عملیات تهاجمی سعودی و متحدانش به خاک یمن که از ششم فروردین ماه جاری آغاز شد، امروز از انجام عملیات زمینی محدود در برخی مناطق یمن اشاره کرد.

در ادامه این مطلب به مداخله جویی نظامی مصر در دهه 60 به یمن اشاره شده که نهایتا با شکست این کشور همراه بود و دستاوردی برای قاهره نداشت.

گزارش ادامه می دهد که عربستانی در سال های اخیر دست به اقداماتی مشابه زده و از جمله در سال 2011 میلادی در بحرین مداخله جویی کرده است.

شین هوا اضافه می کند، اما وضعیت در یمن کاملا متفاوت است و حمله نظامی به این کشور هم غیرقانونی است و هم اینکه عربستان بعید است بتواند کنترل موفقی بر این کشور داشته باشد.

بنا به تحلیل مذکور، اکنون تلاش عربستان و مصر این است که از هوا و دریا یمن را در محاصره قرار دهند اما ورود نظامی به این کشور در دنیا اقدامی غیرقانونی تلقی خواهد شد .

شین هوا تاکید کرده است، عملیات عربستان به یمن دیری نخواهد پایید زیرا کشورهای غربی که از عاملان شکل گیری ائتلاف نظامی اعراب هستند در آینده ای نه چندان دور خواستار پایان حملات نظامی به یمن خواهند شد.

هواپیماهای نظامی عربستان سعودی و 10 کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس به استثنای عمان که حملات گسترده ای را از هفته گذشته به خاک یمن آغاز کردند، تاکنون تعداد زیادی از مردم بی دفاع این کشور را به خاک و خون کشیدند.