شناسهٔ خبر: 4244053 - سرویس اجتماعی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

خدمت رساني جوانان هلال احمر به بيش از يک ميليون و 480 مسافر نوروزي

صاحب‌خبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / اجتماعی 1394/01/04
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: همیاران طرح ملی ایمنی و سلامت مسافران نوروزی تا پایان روز ششم اجرای طرح، به بیش از یک میلیون و 480 هزار مسافر خدمت‌رسانی کرده‌ اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر، دکتر وحید قبادی دانا افزود: در مجموع یک میلیون و 480 هزار و 290 مسافر از خدمات پست های ایمنی و سلامت مسافران نوروزی بهره مند شده اند.
وی با اشاره به این که تا کنون حدود یک میلون و 640 هزار محصول فرهنگی، شامل بروشور، نقشه، کتاب، نشریه، سی دی و … در میان مسافران توزیع شده است، گفت: به علاوه تعداد مراجعان به خیمه‌های نماز در این مدت 79 هزار و 254 نفر بوده و همچنین 85 هزار و 941 نفر برای استفاده از فضای دوستدار کودک به پایگاه‌های طرح مراجعه کرده‌اند.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر با اشاره به بهره مندی بیش از 104 هزار نفر از خدمات ایستگاه های سلامت گفت: جوانان عضو این سازمان تاکنون 18 هزار و 322 نفر روز با طرح ملی ایمنی و سلامت مسافران نوروزی همکاری داشته‌اند.