شناسهٔ خبر: 41688710 - سرویس بین‌الملل
منبع: انتخاب | لینک خبر

امیر علی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با «انتخاب» مطرح کرد:

ترامپ با طرح بحث تعویق انتخابات قصد دارد دموکرات‌ها را از برگزاری انتخابات پستی منصرف کند / جمهوری‌خواهان نگران از دست دادن کنگره علاوه بر کاخ سفید هستند / در صورت شکست ترامپ در انتخابات، امکان وقوع جنگ داخلی و بحران امنیتی در آمریکا وجود دارد / ترامپ نتیجه انتخابات پستی را نخواهد پذیرفت

یک کارشناس مسائل آمریکا معتقد است اکنون تنها بحث انتخابات ریاست جمهوری مطرح نیست، بلکه بحث امنیت داخلی آمریکا نیز جدی است. حتی بسیاری از ناظران سیاسی امکان وقوع جنگ داخلی در آمریکا را جدی تلقی می‌کنند. لذا باخت ترامپ می‌تواند حوادثی غیرمترقبه را رقم بزند

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ترامپ با طرح بحث تعویق قصد دارد دموکرات‌ها را از برگزاری انتخابات پستی منصرف کند / جمهوری‌خواهان نگران از دست دادن کنگره علاوه بر شکست در انتخابات ریاست جمهوری هستند / در صورت شکست ترامپ در انتخابات، امکان وقوع جنگ داخلی و بحران امنیتی در آمریکا وجود دارد / ترامپ قطعا نتیجه انتخابات پستی را نخواهد پذیرفت

یک کارشناس مسائل آمریکا معتقد است اکنون تنها بحث انتخابات ریاست جمهوری مطرح نیست، بلکه بحث امنیت داخلی آمریکا نیز جدی است. حتی بسیاری از ناظران سیاسی امکان وقوع جنگ داخلی در آمریکا را جدی تلقی می‌کنند. لذا باخت ترامپ می‌تواند حوادثی غیرمترقبه را رقم بزند

امیر علی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در ارتباط با اظهارات جدید دونالد ترامپ مبنی بر درخواست برای تعویق انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر، به دلیل امکان تقلب در رای‌گیری پستی، به خبرنگار «انتخاب» گفت: «ظاهر امر نشان دهنده این امر است که دموکرات‌ها به دلیل شیوع کرونا و این‌که بسیاری از رای‌دهندگان خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری به مخاطره نمی‌اندازند، گزینه رای‌گیری پستی را در دستور کار قرار داده‌اند اما بسیاری از جمهوری‌خواهان و شخص دونالد ترامپ نگران هستند که در انتخابات تقلب و تخلفاتی صورت بگیرد. البته آن‌ها دلایلی را نیز در این زمینه مطرح می‌کنند؛ همانند این‌که در زمان ارسال رای این امکان وجود دراد که اداره پست رای‌ها را گم بکند یا در زمان مقرر تحویل داده نشود و رای‌ها جابه‌جا شوند.»

وی افزود: «در ظاهر امر ترامپ نگران است که در ایالت‌ها دموکرات میزان مشارکت در انتخابات در سطح بالا باشد اما در ایالت‌های جمهوری‌خواه که انتخابات به صورت پستی برگزار نمی‌شود، شهروندان کمتر پای صندوق‌های رای حاضر شوند و در نهایت امر ترامپ بازنده انتخابات شود.»

این کارشناس مسائل آمریکا در ادامه تصریح کرد: «در باطن امر به نظر می‌رسد مجادله کنونی بر سر انتخابات پستی، بیشتر در ارتباط با نگرانی پیرامون شکست ترامپ در انتخابات و متعاقب آن زمینه مخدوش شدن انتخابات توسط او است. بر این اساس که در صورت شکست ترامپ صحت انتخابات را رد و مساله را در قالب یک شکایت حقوقی مطرح کند. هر چند از نظر قانون احتمال اندکی برای رد نتیجه انتخابات وجود دارد ولی به نظر می‌رسد اظهارات جدید ترامپ بیشتر ابزار فشاری بر دموکرات‌ها بر واداشتن آن‌ها از برگزاری انتخابات پستی است اما ظاهرا نه دموکرات‌ها حاضر هستند از تصمیم خود عقب‌نشینی کنند و نه ترامپ نیز حاضر است انتخابات پستی را تایید کند.»

ابوالفتح در ادامه پیرامون کنش‌ها و اظهارات جدید ترامپ پیرامون امکان باخت او در انتخابات و گلایه از مردم بابت دوست نداشتن او تاکید کرد: «در مقطع کنونی با رئیس‌جمهوری مواجه هستیم که بزرگ‌ترین دستاورد نیم قرن اخیر آمریکا در عرصه بازار کار، رونق اقتصادی، رشد بازار بورس و... را کسب کرده بود و تمامی شواهد نشان می‌داد پیروزی او در انتخابات ماه نوامبر قطعی است. با این وجود یک رخداد ناخواسته یا به‌عبارتی یک بلای آسمانی نازل شد و تمامی محاسبات را به هم ریخت.»

وی افزود: «در مقطع کنونی تنها بحث باخت دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری مطرح نیست، بلکه واهمه و نگرانی بزرگ جمهوری‌خواهان این است که به موازات شکست در این انتخابات، اکثریت سنا نیز در اختیار دموکرات‌ها قرار بگیرد. این‌که دموکرات‌ها هم کنگره و هم کاخ سفید را در اختیار داشته باشند، برای جمهوری‌خواهان در مقام یک فاجعه بزرگ است. آن‌ها به خوبی می‌دانند که در صورت وقوع چنین سناریویی بسیاری از طرح‌ها و برنامه‌هایی که در دولت محافظه‌کار ترامپ تصویب و اجرایی شده‌اند، از دستور کار خارج خواهد شد.»

این کارشناس مسائل آمریکا در پایان تصریح کرد: «در مقطع کنونی جامعه آمریکا به شدت دوقطبی شده و می‌توان وضعیت آتی را همچون یک انبار باروت مورد ارزیابی قرار داد. اکنون مساله این است که جمهوری‌خواهان متعصب و هواداران افراطی‌ای که او را فرستاده خداوند می‌دانند، مشخص نیست که آیا حاضر خواهند شد نتایج انتخابات را در صورت شکست ترامپ بپذیرند و آیا این افراد دست به اسلحه نخواهند برد. مجموع این روند نشان می‌دهد که اکنون تنها بحث انتخابات ریاست جمهوری مطرح نیست، بلکه بحث امنیت داخلی آمریکا نیز جدی است. حتی بسیاری از ناظران سیاسی امکان وقوع جنگ داخلی در آمریکا را جدی تلقی می‌کنند. لذا باخت ترامپ می‌تواند حوادثی غیرمترقبه را رقم بزند.»

لینک کوتاه کپی لینک