به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سردار حسین معروفی، دوشنبه(۶مرداد) در دیدار شورای معاونین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با وی در سخنانی با بیان اینکه ۶ رده در سپاه می تواند با ارشاد هماهنگ در پیشبرد اهداف نظام و خدمت و کار جبهه فرهنگی برای مردم عزیز ما باشد؛ افزود: سازمان بسیج هنرمندان، جامعه زنان، معاون فرهنگی، بسیج محلات و... از جمله این رده ها است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه ما باید برنامه محور باشیم و از موازی کاری جلوگیری شود؛ تصریح کرد: ما دنبال نام و آرم نیستیم دنبال آرمان هستیم و مجموعه وزارت ارشاد یک رده حاکمیتی نظام است زیرا فرهنگ متعلق به حزب و گروه نیست همانگونه که انقلاب اسلامی اینگونه است و برنامه ریزی برای ظهور می کند.
وی ادامه داد: نگاه ما به مجموعه همین است و گاه شاید موضع گیری ها به همین دلیل است زیرا فرهنگ اکسیژن است و اگر تنفس را از مردم بگیرید جان آنان را گرفتید و حفظ و تقویت اندیشه از وظایف رده های فرهنگی است و اگر سردار سلیمانی در قلب و چشم ملل آزاده و ملت ایران جای دارد، علت این است این شهید عزیز ما اندیشه و عمل زیبا در تمام نظام ها اعم از نظام مردمی، سیاسی، ادب و اخلاق و عرفا طراحی کرده بود و او نگاه ها را به اهل بیت و ملت ایران و انقلاب اسلامی عوض کرد و برای همین بزرگترین شخصیت تقریبی است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: چه اتفاقی افتاد که اسماعیل هنیئه اهل تسنن در تشییع شهید عزیز ما سه بار می گوید "شهید قدس" اگر اندیشه زیبا باشد عمل زیبا به دنبال دارد؛ ما امروز در حوزه بین الملل دعوای اندیشه داریم و در منطقه گرچه سیطره حکومت داعش از بین رفته اما فکر او هست و باید با فکر به آن پاسخ داد زیرا اسلام آمریکایی در منطقه از آستین آمریکا بیرون آمد تا چهره اسلام را مخدوش جلوه دهد.
وی با تاکید بر لزوم معرفی همرزمان شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: اگر فقط شهید زندی را معرفی کنیم می فهمیم حاج قاسم در طول ۳۴ سال فراق چه کشید.
سردار معروفی با افزودن این مطلب که جبهه انقلاب نگاه به بیرون ندارد و ما تفکر لیبرال را تجربه کردیم اما انقلاب که شد بهترین انسان ها را تقدیم کردیم لذا حفظ اینها جهاد است؛ اظهار داشت: جهاد فرهنگی سخت و پیچیده است زیرا گاهی باید خلاف جریان آب رفت تا به حقیقت رسید.
وی با بیان اینکه بچه های شهدا می گویند سردار سلیمانی که شهید شد فهمیدیم شهید یعنی چی و او ما را زنده کرد؛ بر لزوم کار فرهنگی تاکید کرد و افزود: کار تبلیغی را نگوییم فرهنگی زیرا کار فرهنگی باید باعث تغییر نگرش شود همانگونه که حاج قاسم تغییر نگاه در حوزه فرهنگ انجام داد و این خطای استراتژیک است که فعالیت در حوزه فرهنگ را کار فرهنگی بدانیم در حالیکه موفق بودن مهم است؛ چقدر باید هزینه می کردیم کشوری که هشت سال با ما جنگید در اربعین سفره برای ما پهن کند؟
سردار معروفی با بیان اینکه ما برای ترویج مکتب حاج قاسم ۵ فرآیند از جمله فضاسازی و نمادسازی برای جهت دهی جامعه، فرهنگ سازی( اینکه اولویت ارشاد ما برنامه های مکتب حاج قاسم است افتخار است) گفتمان سازی(که در محرم باید جریان سازی کرد درباره حاج قاسم) شبکه سازی( اگر صد فیلم ساخته و کتاب بنویسیم اما گفتمان سازی نشود فایده ندارد) و جریان سازی را دنبال می کنیم؛ خاطرنشان کرد: در مکتب حاج قاسم چند کار انجام می دهیم اول اینکه قله کرمان است و مکتب باید از اینجا ساری و جاری شود و برای این امر باید ساختارهایی تعریف کرد و همه باید در آن دخیل باشند و ما آن را دولتی نمی کنیم اما دولت باید پشتیبان باشد.
وی از شکل گیری ۱۵ کارگروه در این راستا خبر داد و با بیان اینکه این مکتب باید اتفاقات بزرگ بسازد؛ افزود: در موقوفه ای که شهید سلیمانی چند سال قبل از شهادت برای بیت الزهرا نوشته می گوید هر کس در اینجا می خواهد سخنرانی و مداحی کند باید محب اهل بیت و محب امام خمینی و امام خامنه ای باشد و این خیلی عجیب است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان از شکل گیری راهیان نور تحت عنوان" راهیان بهشت مقاومت" با حضور دانش آموزان و دانشجویان خبر داد و با افزودن اینکه در فاز اول ۱۱ استان همجوار را قرار دادیم؛ گفت: باید روی نظامات حاج قاسم کار کرد؛ کسی که ۴۰ سال فرمانده عالیرتبه است و یک نفر را هول ندهد، او فقط حاج قاسم است و این نظام رفاقت در جبهه انقلاب اسلامی است زیرا او خُرد فکر نمی کرد و ما نمی خواهیم او را در دفاع مقدس و جبهه مقاومت نگه داریم؛ بیشترین امکانات نظام در اختیار او بود اما کجا برد و هزینه کرد؟! بچه های او هیچ کجا کار دولتی ندارند.
وی ادامه داد: روزانه می توانیم ۳ هزار نفر را بیاوریم و باید گلزار شهدا برای آنها برنامه داشت؛ سپس در بیت الزهرا روایتگری کرد و بعد در موزه دفاع مقدس یک تالار را به خود حاج قاسم اختصاص می دهیم و از آنجا به موزه خود حاج قاسم خواهند رفت.
سردار معروفی با اشاره به اینکه ۴ هزار پیشکسوت دفاع مقدس در استان داریم و لشکر پیشکسوتان را تاسیس کردیم تا اینها ۸ ماموریت از جمله کمک به عملی کردن مکتب حاج قاسم را دنبال کنند و خط قرمز آنها عدم ورود به مسائل سیاسی است؛ تاکید کرد: حاج قاسم را باید دست یافتنی کرد.
وی با اشاره به اینکه خیلی از زائران خارجی حاج قاسم تمایل دارند به روستای پدری ایشان بروند؛ از پیش بینی ساخت مهمانسرا در رابر، تبدیل خانه پدری شهید به موزه و طراحی ورودی رابر با نماد آبرومندانه با سه زبان خبر داد و گفت: بیت الزهرا و حسینیه ثارالله و موزه دفاع مقدس و میدان بسیج و میدان آزادی باید نمادسازی شود.