شناسهٔ خبر: 4108700 - سرویس اجتماعی
منبع: پانا | لینک خبر

جلسه ستاد اسکان آموزش و پرورش استان با حضور اعضاء برگزار شد

خبرگزاری پانا : معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش استان قزوین : 792کلاس درس برای اسکان نوروزی 94 آماده و تجهیز شده است.

صاحب‌خبر -

سمیعی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش استان قزوین در این جلسه گفت: استان قزوین ظرفیت مطلوبی دارد و می تواند مقصد خوبی برای مسافران و گردشگران باشد. در قزوین آثار تاریخی خوبی وجود دارد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی استان افزود: در ایام نوروز سال 93 بالغ بر 6141 خانواده در مراکز آموزش و پرورش اسکان یافتند، این موضوع بیان کننده این است که میهمانان و گردشگران از وضعیت اسکان نوروزی فرهنگیان رضایت خوبی داشتند.

سمیعی خاطر نشان کرد: برای اسکان نوروزی سال 94 ، 16 پایگاه مرکزی، 81 واحد آموزشی و بالغ بر 792 کلاس درس تجهیز و ساماندهی شده اند.

ایشان تصریح کرد: در موضوع اسکان ، باید به نحوه پذیرش و تعامل و ارتباط با میهمانان توجهع خاص نمود، اولین برخورد می تواند ماندگار ترین برخورد باشد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی استان اضافه کرد: یکی از ابتکارات استان، تشکیل ستاد دائمی سفر برای طول سال می باشد، در واقع اسکان فقط به زمان مشخصی اختصاص ندارد و در همه ایام مهیمانان می توانند از ظرفیت اسکان آموزش و پرورش استان اسفاده نمایند.

سمیعی در ادامه گفت: درمانگاه فرهنگیان نیز در ایام اسکان نوروزی فعال و آمده ارائه خدمات به میهمانان می باشد.

وی با اشاره به اعضاء ستاد اسکن نوروزی فرهنگیان افزود: برای ایجاد یک فضای اسکان خوب و مطلوب برای میهمانان نیازمند مشارکت و همکاری تمام نهادها و دستگاه های استان می باشیم، اطلاع رسانی و پوشش اخبار اسکان میهمانان درایام نوروز بسیار با اهمیت است، مناسب سازی فضاهای مبادی شهر و خیابان های منتهی به مراکز اسکان فرهنگیان نیز بسیار مهم می باشد که باید به آن توجه خاص شود.

اطلاع رسانی در سطح شهر از طریق نصب بیلبورد، معرفی صنایع دستی و سنتی استان، حضور راهنمایان گردشگری در مراکز اسکان و ... دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود که مورد گفت و گو و تبادل نظر قرار گرفت.