شناسهٔ خبر: 40718415 - سرویس فرهنگی
منبع: جوان | لینک خبر

محمدرضا فرجی اعلام کرد

آغاز به کار «سمفا» با ۴۶۴سالن سینما

مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم در حالی از آغاز فعالیت «سمفا» با ۴۶۴سالن سینما خبر داد که ۲۰۱سینما با ۴۶۴سالن به «سمفا» وصل شده‌اند.

صاحب‌خبر -
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، محمدرضا فرجی مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم با اشاره به اینکه ۲۰۱سینما با ۴۶۴سالن به «سمفا» متصل شده‌اند، گفت: در سال گذشته این سینما‌ها ۹۲ درصد از فروش سینمای ایران را داشته‌اند و تمام این سینما‌ها در حال حاضر به سامانه مدیریت فروش و اکران (سمفا) متصل هستند.

مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم ادامه داد: با توجه به آنکه بازگشایی سینما‌ها امری داوطلبانه است، در شروع به کار مجدد سینما‌ها احتمالاً تعدادی از سینما‌ها و سالن‌ها فعال نخواهند بود، پیش‌بینی می‌شود سایر سینما‌ها و سالن‌های نمایش فعال نیز در چند روز آینده به ترتیب درخواستشان به سامانه فروش سمفا ارائه شود و مشکلی برای بلیت فروشی نداشته باشند.

فرجی با اشاره به اسامی فروشنده‌های برخط گفت: این فروشنده‌ها عبارتند از: آپ، ایرانتیک، سینما بلیت و سینماتیکت که مخاطب می‌تواند از هر یک از این چهار سامانه، بلیت خود را خریداری کند. در چنین شرایطی رقابت این سامانه‌ها نهایتاً به نفع فیلم، سینمادار و مخاطب خواهد بود.