شناسهٔ خبر: 39427781 - سرویس علمی-فناوری
منبع: دانشجو | لینک خبر

در یک شبیه‌سازی؛

محققان با کمک گرفتن از علم ریاضی استیک پختند

یک شبیه سازی ریاضی به شما کمک می‌کند تکه گوشت‌های خوشمزه و آبدار را در فر آماده کنید.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، هالا نلسون و همکارانش قصد دارند تا یک استیک عالی را با استفاده از ریاضیات بپزند. محققان یک شبیه‌سازی ریاضی از تکه گوشت گاو که در فر پخت می‌شود، ایجاد کردند. این آزمایش با موفقیت دما و سطح آبدار بودن گوشتی را که قبلا در تجربه‌های آزمایشگاهی توسط دانشمندان مواد غذایی ارائه شده بود، شبیه‌سازی کرد.

در این شبیه‌سازی، استیک حاوی یک شبکه دوبعدی از پروتئین‌های آبدار بود. معادلات ریاضی آنچه را که به عنوان شبیه‌سازی پخت گوشت اتفاق افتاده بود، نشان می‌دهند. برای مثال، پروتئین‌ها شکل خود را از دست می‌دهند، آب تبخیر شده و استیک کوچکتر می‌شود. همانطور که آب به مغز گوشت فرو می‌رود، بخش خارجی استیک خشک شده و داخل گوشت را آبدار و خوشمزه‌تر می‌سازد.

هالا نلسون، ریاضیدان کاربردی دانشگاه جیمز مدیسون می‌گوید: «بسته به اینکه شما چقدر می‌خواهید استیک خشک یا آبدار باشد، می‌توانید از نتیجه این مطالعه استفاده کنید تا متوجه شوید چگونه آنچه که باب میلتان است را به بهترین شکل بپزید. البته من روش آشپزی خود را هنوز تغییر نداده‌ام و همسرم استیک‌ها را می‌پزد.»