به گزارش روز شنبه خبرگزاری فرانسه، این رباتها در قلب پزشکان و پرستاران جای ویژه ای باز کرده اند، زیرا جان آنها را نجات می دهند.
تاکنون شماری از پزشکان و پرستاران در ایتالیا در راستای انجام وظیفه نجات جان مبتلان به کرونا، جان خود را از دست داده اند.
براساس اعلام نظام پزشکی ایتالیا، دستکم ۷۰ تن از کادر پزشکی از زمانی که اولین مورد ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شد، به دلایل مختلف جان باخته اند.
این تاسف باقی است که کادر پزشکی جان باخته می توانستند زنده بمانند، اگر مراقبت های بهتری در برابر این ویروس انجام می شد.
به همین دلیل، بیمارستانی در مرز کوهستانی ایتالیا با سوئیس، ۶ ربات را به خدمت گرفته است.
تعدادی از این ربات ها سفیدرنگ هستند و حسگرهایی متفاوتی در سر دارند. تعداد دیگر ساده ترند و همچون یک دسته جارو روی چرخ به نظر می رسند.
هدف اصلی این ربات ها، کمک به پزشکان برای مبتلا نشدن به کرونا و گسترش این ویروس است.
«فراسیسکو دنتالی» مدیر بخش مراقبت های ویژه بیمارستان «سیرکولو» گفت: ربات ها، دستیارانی خستگی ناپذیر هستند که به ویروس کرونا مبتلا و بیمار نمی شوند.
وی افزود: پزشکان و پرستاران به شدت تحت تاثیر این ویروس قرار گرفته اند و این واقعیت که ربات ها مبتلا نمی شوند، دستاورد بزرگی است.
خواندن پیام های ارسالی ربات ها، به پزشکان امکان می دهد وارد بخش مراقبت های ویژه نشوند و علائم حیاتی بیماران را از روی صفحات رایانه در اتاق های مجزا کنترل کنند.
شمار جان باختگان ناشی از ابتلا به کووید – ۱۹ در ایتالیا به ۱۴ هزار و ۶۸۱ نفر رسیده است و پیش بینی می شود تا روز یکشنبه به ۱۵ هزار نفر برسد.
پزشکان آمار رسمی جان باختگان را زیر سوال برده اند و تصور می کنند رقم واقعی فوتی ها دو برابر رقم اعلام شده باشد.
انتظار می رود که ایتالیا دستکم تا پایان ماه جاری میلادی در قرنطینه سراسری باقی بماند.