دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گزارشی رسمی از آمار مبتلایان به ویروس کرونا اعلام کرد کل نمونه های آزمایش شده از ۷۵۰ مورد افراد مشکوک، ۲۹۷ مورد مثبت و ۳۹۱ مورد آن منفی بوده است.
بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان، خوشبختانه کردستان جزء ۱۱ استانی است که با همکاری و رعایت هم استانیها توانسته است که جهش شیب اپیدمی را ثابت نگه دارد که البته کاهش شیب اپیدمی به این معنی نیست که با بهبود وضعیت کنترل بیماری روال زندگی عادی بشود بلکه باید باثباتتر و باانگیزه بیشتر در جهت رفتارهای پیشگیرانه اقدام کنیم.
به گفته کادر درمانی استان، اگر مردم موازین قطع زنجیره را رعایت نکنند در طی روزهای آینده تعداد مبتلایان دو برابر خواهد شد.
مسئولان دولتی میگویند کرونا در کردستان از ۲۰ بهمن ماه سال ۹۸ و در جریان برگزاری یک آیین ختم در مسجدی در سقز، نخستین افراد را آلوده کرد.
در این راستا شهرستان سقز که اکنون با ۱۰۶ مورد همچنان در صدر شهرستان های آلوده استان است، بازارها و ادارات به تعطیلی و قرنطینه کشیده شده و محدودیت تردد نیز در این شهر ادامه دارد.
بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان تا امروز چهارشنبه ششم فروردین ماه، موارد مثبت به تفکیک شهرستان ها ۱۰۶نفر در سقز، ۶۰ نفر در بانه، ۶۲ نفر در سنندج، ۱۹ نفر در قروه، ۱۱ نفر در کامیاران، ۱۶ نفر در بیجار، ۱۰ نفر دیواندره، ۸ نفر در مریوان، سه نفر در دهگلان و دو نفر در سروآباد اعلام شده است.
امروز ششم فروردین ماه تاکنون تعداد کل نمونه های آزمایش شده ویروس کرونا از ۷۵۰ مورد افراد مشکوک نشان میدهد که ۲۹۷ مورد مثبت و ۳۹۱ مورد آن منفی و جواب ۶۲ مورد اعلان نشده است.
همچنین تاکنون در کردستان ۳۴ نفر به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند؛ که به تفکیک در شهرستان سقز ۱۵ نفر، قروه ۳ نفر، سنندج ۳نفر، بانه ۷ نفر ، بیجار دو نفر، کامیاران دو نفر و مریوان دو نفر بوده است و همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعملهای مرتبط دفن شدهاند.
با اقدامات کادر پزشکی و درمانی در استان کردستان، تا امروز ۶ فروردین، ۹۰ نفر از مبتلایان به کرونا سلامت خود را باز یافته و به زندگی بازگشتند و سه کودک ۵، ۶، و ۸ ساله جزء مبتلایان هستند.
اعمال برخی محدودیتها از سوی مسئولان استانی از جمله تعطیلی اماکن عمومی غیر ضروری، موزهها و بازارها در سطح استان ادامه دارد.
مردم باید قرنطینه خانگی را جدی بگیرند و با شروع علایم، در سایت salamat.gov.ir ثبت نام کنند و مشاوره رایگان دریافت کنند.