شناسهٔ خبر: 2409839 - سرویس استانی
منبع: فارس | لینک خبر

در هفته شانزدهم لیگ برتر

بختیاری‌زاده به نشست خبری دیدار صبا و ذوب‌آهن می‌رود

مربی با دانش فوتبال استان قم برای نخستین‌بار در چهاردهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور به عنوان نفر نخست کادر فنی روی نیمکت صبا می‌نشیند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، این مربی ناصر بختیاری‌زاده 54 ساله و اهل استان قم است که از سال 1389 و از دهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس در کادر فنی تیم صبای قم حضور دارد و دارای تجربیات بسیار زیادی است.

بختیاری‌زاده در دوران مربیگری خود که بیش از 30 سال قدمت دارد خدمات ارزنده‌ای را به فوتبال استان قم ارائه کرده و بازیکنان بسیاری زیر نظر وی تربیت شده و به سطح اول فوتبال قم، کشور و تیم‌های ملی رده‌های سنی مختلف معرفی شده‌اند.

این مربی اهل استان قم در حال حاضر چهارمین فصل حضور خود در کادر فنی تیم فوتبال صبای قم را سپری و تجربه می‌کند و اکنون در آستانه شروع دور برگشت بازی‌های چهاردهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاه‌‌های کشور جام خلیج فارس ماموریت بسیار مهم و خطیری بر عهده گرفته است.

دیگر خبری از عبدالصمد مرفاوی و یار همیشگی وی یعنی ساکت الهامی نیست و اکنون نفر نخست کادر فنی تیم فوتبال صبای قم ناصر بختیاری‌زاده مربی با دانش فوتبال استان قم است که در دیدار حساس هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال مقابل ذوب آهن اصفهان سکان‌دار هدایت صبای قم خواهد بود.

بختیاری‌زاده از روز پنجشنبه ششم آذرماه در کنار مهدی‌ رضایی‌نژاد دیگر مربی اهل قم که در کادر فنی صبا حضور دارد تمرینات و برنامه‌های آماده‌سازی تیم فوتبال صبای قم را زیر نظر دارند و این تیم را آماده حضور موفق در دور برگشت بازی‌های لیگ چهاردهم می‌کنند.

اکنون تنها 24 ساعت به زمان برگزاری دیدار حساس تیم‌های فوتبال صبای قم و ذوب آهن اصفهان در آغاز دور برگشت چهاردهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور باقی مانده است و ناصر بختیاری‌زاده مربی تیم فوتبال صبای قم امروز در نشست خبری پیش از این مسابقه حضور می‌یابد.

این در حالی است که با هماهنگی‌های به عمل آمده بین مدیران رسانه باشگاه‌های ذوب آهن و صبای قم قرار است نشست خبری پیش از بازی 2 تیم از ساعت 18 و 30 دقیقه امروز به میزبانی ذوبی‌ها در شهر اصفهان برگزار شود و مربیان در جمع اصحاب رسانه حاضر شوند.

بر این اساس از ساعت 18 و 30 دقیقه عصر امروز یکشنبه نهم آذرماه ابتدا یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در نشست خبری حضور می‌یابد و سپس ناصر بختیاری‌زاده مربی تیم فوتبال صبای قم پاسخگوی سئوالات خبرنگاران خواهد بود.

تیم فوتبال صبای قم در نخستین هفته از دور برگشت بازی‌های فصل جاری مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس از ساعت 15 عصر روز دوشنبه دهم آذر ماه در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان به مصاف تیم ذوب آهن این شهر می‌رود.

انتهای پیام/78002/ک30/ث3001