شناسهٔ خبر: 22939247 - سرویس بین‌الملل
منبع: ایرنا | لینک خبر

رزمایش رهگیری موشکی آمریکا،کره جنوبی و ژاپن

پکن - ایرنا - سه کشور کره جنوبی، آمریکا و ژاپن امروز دوشنبه با این احتمال که کره شمالی به زودی قصد دارد یک موشک بالستیک زیردریایی موسوم به 'اس ال بی ام' پرتاب کند یک رزمایش مشترک سه جانبه رهگیری موشکی را شروع کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از خبرگزاری یونهاپ، رزمایش در نزدیکی آبهای ژاپن و شبه جزیره کره برگزار می شود و دو روز به طول می انجامد.
این نخستین بار است این سه کشور پس از پرتاب یک موشک دوربرد قاره پیمای بالستیک کره شمالی در پایان ماه گذشته میلادی رزمایش برگزار می کنند.
آمریکا و کره جنوبی برای این رزمایش، ناوشکن های دارای رادارهای پیشرفته آجیس را به منطقه اعزام کرده اند و کشتی ژاپنی چوکای نیز در این تمرینات شرکت دارد.
در این رزمایش ماموریت های شبیه سازی برای رهگیری موشک های بالستیک کره شمالی انجام می شود و انتظار می رود سه کشور اطلاعات خود را مبادله کنند.
از سال جاری میلادی این سه کشور موافقت کرده اند بر اساس یک ساختار مشخص و مقرر و توافق صورت گرفته، هر اطلاعاتی را در باره برنامه های نظامی کره شمالی دارند مبادله کنند.
کره شمالی ماه گذشته میلادی یک موشک قاره پیما از مدل 'هواسونگ 15 ' پرتاب کرد که در نوع خود بی سابقه بود بعد از این پرتاب، شورای امنیت و آمریکا این کشور را تحت فشار قرار داده و کره جنوبی نیز تحریم های یکجانبه علیه کره شمالی در نظر گرفته است.
کره شمالی هشدار داده است تا زمانی که سیاست های خصمانه آمریکا ادامه داشته باشد گفت و گویی در کار نخواهد بود و توان موشکی و نظامی اتمی این کشور بسرعت ارتقا خواهد یافت.
قرار است این هفته در جریان سفر 'مون جائه این' رییس جمهور کره جنوبی به چین وی با 'شی جین پینگ' همتای چینی خود به طور ویژه در باره مساله هسته ای شبه جزیره کره گفت و گو کند.
چین به آمریکا و کره و ژاپن هشدار داده است که جنگ خط قرمز است و این سه کشور نباید از آن عبور کنند.
آساق**231**1904**1663**انتشار دهنده: خسرو حسینی

انتهای پیام /*