شناسهٔ خبر: 22898477 - سرویس بین‌الملل
منبع: مشرق | لینک خبر

فیلم/ گفتگو جالب رییس جمهور فرانسه و دختر بورکینافاسویی

در یک گفتگوی قابل تامل رئیس جمهور فرانسه با غرور و تحقیر از حضور نظامی این کشور در آفریقا دفاع می کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، در یک گفتگو بین رییس جمهور فرانسه و جوان بورکینافاسویی در خاک قاره آفریقا، امانوئل ماکرون با غرور و تحقیر به دانشجوی دانشجوی آفریقایی پاسخ می دهد.

دختر بورکینافاسویی: امروز تعداد سربازان فرانسوی در کشور من بیشتر از دانشجویان آفریقایی در فرانسه است. [چرا یابد این طور باشد]

ماکرون رییس جمهوری فرانسه: تصور کن یک دختر جوان که در فرانسه زندگی می کند. برادرش ممکن است در ماههای اخیر برای نجات دادن تو مرده باشد. و تو این طوری از آنها تشکر می کنی! این برادر کوچکتر تو نیست که در خاک فرانسه و بلژیک می جنگند. این طوری درباره سربازان فرانسوی حرف نزن! تنها چیزی که تو به آنها بدهکاری تمجید و تشویق ست!