شناسهٔ خبر: 1825389 - سرویس فرهنگی
منبع: برنا | لینک خبر

«حجت الله ایوبی» در جمع خبرنگاران:

آمادگی گفتگو بین نمایندگان مجلس و سازمان سینمایی وجود دارد/تکلیف فیلم های توقیفی روشن می شود

رئیس سازمان سینمایی از جلسه مجدد بین اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و سازمان سینمایی کشور برای تعیین تکلیف اکران دو فیلم «قصه‌ها» و «عصبانی نیستم» خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سرویس سینمایی خبرگزاری برنا،حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی که پس از پایان آئین اختتامیه سی ویکمین جشنواره فیلم کوتاه تهران در جمع خبرنگاران حاضر شده بود؛ پیرامون مسایل مختلفی از جمله نگاه اعضای کمیسیون فرهنگی به سینما، تکذیب شایعات مختلف منبی بر عزم اعضای کمیسیون فرهنگی بر توقیف فیلم‌ها،کذب بودن خبر تلاش برای صدور پروانه نمایش و ساخت فیلم‌ها خارج از و جلسه مجدد برای تعیین تکلیف اکران دو فیلم حاشیه‌دار صحبت کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید:از زمان حضورش در سازمان سینمایی بسیاری از فیلم‌های توقیفی هنوز امکان نمایش عمومی پیدا نکرده‌اند و آیا فیلم‌هایی مثل «عصبانی نیستم» یا «قصه‌ها» که این روزها فشار بیشتری روی آن‌ها وارد می‌شود اکران خواهند شد یا خیر، گفت: من برای اکران آمده‌ام نه توقیف و فضای جلسه با کمیسیون فرهنگی مجلس را هم فضای اکران دیدم نه توقیف.


وی افزود: فکر می‌کنم به این جمع بندی رسیدیم که فیلم‌هایی که درباره آن‌ها صحبت می‌شود فیلم‌های اجتماعی شده‌اند. البته ممکن است لازم باشد مثلا «عصبانی نیستم» اصلاحات دیگری هم داشته باشد و شاید این درخواست را از کارگردان فیلم داشته باشیم تا به این ترتیب نگرانی برخی از آقایان هم برطرف شود.


ایوبی همچنین در پاسخ به بحث‌هایی که مطرح می شود تا صدور مجوزهای فیلم های سینمایی از سازمان سینمایی و وزارت ارشاد گرفته شود، توضیح داد: هیچ کدام از نمایندگان مجلس در کمیسیون فرهنگی چنین درخواستی نداشتند و جلسه‌ای که با آن‌ها داشتیم تعاملی بود. حال اگر در جای دیگری از مجلس چنین خبری هست، نه نمایندگان کمیسیون فرهنگی اطلاع داشتند و نه ما .


ریس سازمان سینمایی تاکید کرد: ما و مجلس بنای‌مان بر اکران است ولی در عین حال حساسیت‌هایی هم وجود دارد که باید همه تلاش کنیم آن‌ها را به حداقل کاهش دهیم. درباره دو فیلمی هم که بیشتر درباره آن‌ها صحبت شده است‌، تقریبا اجماع را در کمیسیون فرهنگی دیده ام و بیشتر آن‌ها تایید می‌کردند که فیلم‌ها اجتماعی هستند.


او اضافه کرد: البته در بین نماینده‌ها اختلاف نظرهایی وجود دارد و برخی معتقدند در یکی از فیلم‌ها پلان‌های سیاسی هنوز می شود پیدا کرد که قرار شد بار دیگر مرور کنیم تا اگر اشاراتی وجود دارد که وجه اجتماعی بودن فیلم را کمرنگ می‌کند،‌ آن صحنه‌ها را برداریم و فیلم را اکران کنیم.

معاون سینمایی وزیر ارشاد در بخش پایانی صحبت‌های خود در جمع خبرنگار در پاسخ به سوالاتی در خصوص دلیل وجود جشنواره‌های موازی در کشور و کمبود فضاهای نمایشی گفت:من به شخصه با تعدد جشنواره‌ها موافق هستم. البته تعداد جشنواره‌هایی که در کشورهای صاحب سینما برگزار می‌شوند بیشتر از جشنواره‌هایی است که در کشور ما برگزار می‌شود.ضمن اینکه تعداد سالن های سینما برای نمایش فیلم های کوتاه و مستند بسیار اندک است و جشنواره هایی از این دست فرصت مناسبی برای دیده شدن آثار هستند. منتها جشنواره ها را باید ساماندهی کرد تا انگیزه ای برای تولید باشند و اینگونه نباشد که سبد بسیار کوچک از تولیدات اندک را مدام در جشنواره های مختلف بچرخانیم و تکرار کنیم.