شناسهٔ خبر: 15176787 - سرویس اقتصادی
منبع: ایرنا | لینک خبر

تولید سالانه بیش از 7200 تن گوشت سفید در مرغداریهای ایرانشهر

زاهدان- ایرنا- جانشین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان گفت: سالانه افزون بر هفت هزار و 200 تن گوشت سفید در مرغداریهای این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.

صاحب‌خبر -

مجید فیاضی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اینک 23 واحد مرغداری صنعتی گوشتی با ظرفیت تولید 576 هزار و 320 قطعه در هر دوره، شهرستان ایرانشهر را به قطب پرورش مرغ گوشتی در استان تبدیل کرده است.
وی تصریح کرد: 15 واحد مرغ صنعتی در بخش بزمان و هشت واحد در بخش مرکزی فعال است به طوری که شرایط آب و هوایی مساعد شهرستان موجب شده در سال چهار تا پنج دوره پرورش مرغ در این واحدها انجام شود.
وی ادامه داد: مدت زمان هر دوره پرورش مرغ گوشتی بین 40 تا 45 روز است.
وی با بیان این که بیش از 800 نفر در مرغداریهای ایرانشهر مشغول به کار هستند گفت: مرغ های تولیدی علاوه بر تامین بازار این شهرستان به سایر نقاط استان نیز عرضه می شود.
جانشین مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: یک واحد کشتارگاه صنعتی با ظرفیت کشتار 16 هزار قطعه نیز در این شهرستان فعال است.
ایرانشهر در فاصله 335 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
3213/7314 / 6081