شناسهٔ خبر: 15143264 - سرویس اقتصادی
منبع: فارس | لینک خبر

معاون سازمان برنامه و بودجه استان مازندران:

35 تا 40 درصد اطلاعات مازندرانی در سرشماری اینترنتی ثبت می‌شود

معاون سازمان برنامه و بودجه استان مازندران با بیان اینکه هشتمین دوره سرشماری نفوس و مسکن در دو مرحله اینترنتی و حضوری برگزار می‌شود، گفت: انتظار داریم حدود 35 تا 40 درصد از خانوارهای مازندرانی از طریق اینترنت، اطلاعات خود را وارد سایت سرشماری کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بابلسر، بهرام اکبرزاده عصر امروز در جلسه شورای اداری در سالن اجتماعات تالار نگین بهنمیر با بیان اینکه تاکنون هفت سرشماری در سطح کشور انجام شده است، اظهار کرد: هشتمین دوره سرشماری نفوس و مسکن از سوم مهرماه تا 28 آبان‌ماه در دو مرحله اینترنتی و حضوری برگزار می‌شود.


وی با بیان اینکه نخستین دوره سرشماری ایران در سال 35 انجام شد، گفت: این سرشماری هر 10 سال یک بار در سراسر کشور اجرا می‌شود.


معاون سازمان برنامه و بودجه استان مازندران با اشاره به اهمیت سرشماری در کشور با بیان اینکه سرشماری منبع و ماخذ اطلاعات و برنامه‌ریزی‌ها بوده و بزرگ‌ترین منبع اطلاعات کشور است، عنوان کرد: ضریب اینترنت در مازندران از میانگین کشوری بالاتر است.


اکبرزاده با بیان اینکه با توجه به آمار سرشماری، جمعیت ایران به سمت پیری می‌رود، گفت: در سرشماری سال 75 بیشترین فراوانی جمعیت بین 10 تا 14 سال ، در سرشماری سال 85 بین 20 تا 25 سال،سرشماری سال 90 این فراوانی جمعیت بین سنین 25 تا 29 سال و پیش‌بینی می‌شود این آمار در سرشماری امسال بین 30 تا 34 سال باشد.


وی با بیان اینکه در حال حاضر جمعیت کشور ما در مرحله پایان تحصیلات و ازدواج قرار دارند، اظهار کرد: برای این قشر از جمعیت حتما باید برنامه‌ریزی داشته باشیم.


این مسوول با اشاره به ضریب جمعیت جوان کشور، در سال 75 ضریب جوانی را 36 درصد، سال 85 را 21 درصد و سال 90 را 19 درصد اعلام کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود این آمار در سرشماری امسال به 16 یا 17 درصد برسد.


معاون سازمان برنامه و بودجه استان مازندران با بیان اینکه تعداد سوالات سرشماری در سال‌های گذشته 24 سوال و امسال 20 سوال است، اظهار کرد: سرشماری امسال در دو بخش ترکیبی و مدرن به دو شکل اینترنتی و حضوری انجام می‌شود.


اکبرزاده با بیان اینکه شعار سرشماری اینترنتی سرعت، دقت،صحت و کاهش هزینه دولت است،اظهار کرد: در سرشماری اینترنتی که از سوم تا 24 مهر انجام می‌شود داوطلبان باید وارد سایت سرشماری شوند و اقلام آدرس جغرافیایی،هویتی و مسکن را تکمیل ‌کنند.


وی افزود: پس از تکمیل داوطلبان در سایت اینترنتی، یک کد رهگیری تولید می‌شود که به شماره همراه داوطلب ارسال می‌شود و خانوارها این کد رهگیری را نزد خود نگهداری کنند و هر زمان مأمور سرشماری به محل سکونت مراجعه کردند کد رهگیری را به وی ارائه دهند.


معاون سازمان برنامه و بودجه استان مازندران با بیان اینکه مرحله دوم سرشماری که به صورت حضوری است از 25مهرماه تا 25 آبان ماه انجام می‌شود، گفت: در این دوره از سرشماری ماموران سرشماری با لباس متحدالشکل و کارت شناسایی به درب منازل افراد رفته و اطلاعات داوطلبان را وارد تبلت می‌کنند و اطلاعات در تبلت ثبت و به ماموران مستقر در فرمانداری ارسال می‌شود.


این مسؤول تصریح کرد: اگر در زمان اجرا به هر دلیلی خانواری حضور نداشته باشند مامور سرشماری موظف است یک کاغذ که کد شناسایی و شماره تلفن ماموران آمارگیری مستقر در فرمانداری بر روی آن درج شده است را بر درب خانه بچسبانند تا بعد از مشاهده اطلاعات خود را به ماموران مستقر در فرمانداری ارائه دهند.


اکبرزاده با بیان اینکه شهرستان بابلسر با توجه به توریستی بودن و وجود شهرک‌های متعددی که اغلب خانواده‌ها حضور ندارند از شرایط حساسی در بحث سرشماری برخوردار است،گفت: 40 مامور سرشماری با کمک هشت کارشناس مسوول موظف به دریافت اطلاعات از خانواده‌ها هستند.


وی با بیان اینکه تاکید استاندار مازندران به کارکنان و روسای ادارات ثبت‌نام اینترنتی است،گفت: در صورت ثبت‌نام کارکنان و روسای ادارات در سرشماری به صورت اینترنتی 12 درصد از آمار اینترنتی را به خود اختصاص می‌دهند.


معاون سازمان برنامه و بودجه استان مازندران با بیان اینکه ضریب اینترنت در مازندران از میانگین کشوری بالاتر است،خاطرنشان کرد: انتظار داریم حدود 35 تا 40 درصد از خانوارهای مازندرانی از طریق اینترنت، اطلاعات خود را وارد سایت سرشماری کنند.


انتهای پیام/86010/ذ40