شناسهٔ خبر: 15141753 - سرویس اقتصادی
منبع: ایرنا | لینک خبر

صندوق امید به تعاونی های برتر یک میلیارد ریال وام قرض الحسنه می دهد

تهران- ایرنا- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور تعاون گفت: صندوق کارآفرینی امید اعلام کرده است به تعاونگران برتر یک میلیارد ریال وام قرض الحسنه پرداخت می کند.

صاحب‌خبر -

«سیدحمید کلانتری» امروز (سه شنبه) در یازدهمین جشنواره تعاونی های برتر با عنوان «بیایید تعاون را باور کنیم» در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش، افزود: در کنار همه مسائل و مشکلات بر سر راه تعاونی ها، خود آنها باید برای توانمندسازی نقش موثری ایفا کنند.
وی توسعه تعاونی ها و تحکیم تعاملات شبکه ای را بسیار مهم و ضروری برشمرد و گفت: با توسعه نهضت تعاون و تبدیل آن به یک مطالبه اجتماعی، بهره وری و حضور در بازارهای صادراتی و رقابتی افزایش می یابد.
کلانتری بر ترویج فرهنگ تعاون، کارآمدسازی اتاق های تعاون، جذب و جلب حمایت های دولتی به بخش تعاون، گسترش تعاملات شبکه ای، توسعه بازار و برند در بخش تعاون و... تاکید کرد.
در این مراسم از حاج شیخ حسین هاشمیان به عنوان یکی از بنیانگذاران تعاون در کشور قدردانی شد.
در این جشنواره ٢١تعاونی و ٣١مدیر برتر معرفی می شوند.
اقتصام**٩١٢٣**1961