هاجر چنارانی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در نیشابور با اشاره به اجرای قرارداد FATF توسط دولت اظهار داشت: پذیرش FATF به مصلحت نظام نیست و برخی کارشناسان دلسوز این موضوع را مخاطره برانگیزتر و دائمیتر از برجام ارزیابی میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در این اصل که ایران باید به سمت مبارزه با پولشویی برود شکی وجود ندارد و باید در این راه از تجربه کشورهای دیگر استفاده کرد ولی تعریف ایران انقلابی از پولشویی و مبارزه با آن با تعریف نظام سلطه تفاوت دارد.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در این کنوانسیون ما متعهد شدهایم هر شخص حقیقی یا حقوقی که در لیست تحریمی سازمان ملل متحد وجود دارد را درون کشور تحریم کنیم و این رخداد در حال حاضر در برخی بانکها ایجاد شده است که کار اشخاص حقیقی و حقوقی را انجام نمیدهند و مشکلاتی ایجاد کردهاند.
چنارانی با اشاره به اهمیت این موضوع تصریح کرد: در حال حاضر 200 شخص، شرکت و مؤسسه در لیست تحریمها قرار دارد و مسؤولان ما با امضای این سند محرمانه متعهد شدهاند تحریمها را علیه آنها درون کشور نیز اجرایی کنند، به نحوی که دچار تحریم داخلی شدهایم و این جای تأسف دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: صداوسیما، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، قرارگاه خاتم، وزارت اطلاعات، صنایع دفاع، دانشگاه مالک اشتر، گروه صنایع صنام، صنایع شهید صیاد شیرازی، صنایع شهید باقری، باتریسازی نیرو، صنایع پارچین، هواپیمایی مرکز تحقیقات و فناوری دفاعی و هواپیمایی ماهان برخی از شرکتهایی هستند که امکان تبادلات بانکی درون کشور را از دست دادهاند.
وی گفت: لیست بالا بهترین و متخصصترین نیروهای کشور را شامل شده است که مشمول این تحریمهای داخلی شدهاند.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 35 کشور عضو این کنوانسیون هستند و جالب است بدانید که عربستان و رژیم صهیونیستی اعضای ناظر این کنوانسیون هستند، این دو رژیم حتی هنوز فرآیند عضویت را کامل طی نکردهاند و با این تعهد قرار است بر روی ایران نظارت کنند که جای سؤال دارد.
چنارانی با اشاره به همکاری اتحادیه اروپا و سازمان همکاریهای خلیج فارس با این گروه تأکید کرد: باید امضای این کنوانسیون توسط دولت در شورای عالی امنیت ملی مطرح شود و مجموعه نظام درباره آن تصمیمگیری کنند و هر چه تصمیم شد همه مسؤولان باید آن را قبول کنند.
وی با اشاره به این ابزار برای جلوگیری از حمایت ایران از جبهه مقاومت ادامه داد: اینکه کشورهای دارای تروریست دولتی قرار است بر ایران نظارت کنند طنز تلخ تاریخی است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هدف دیگر این طرح را شناسایی کشورهای حامی تروریسم دانست و افزود: بحث مبارزه با تروریسم در این تعهد حضور چشمگیری دارد ولی خود کشورهایی که تروریسم را در جهان گسترش میدهند در آن حضور دارند و نتایجی تاکنون نداشته است.
چنارانی تأکید کرد: بر اساس توافق FATF، جمهوری اسلامی باید در کنوانسیون پالرمو عضو شود، حال در این کنوانسیون، حزبالله در لیست سیاه قرار دارد، این توافق به قرارداد پولی و بانکی پرداخته است و هیچ ارتباطی با مسائل مربوط به حزبالله ندارد.
وی در پایان تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی تحت هیچ شرایطی با کنوانسیونهایی که امنیت داخلی و خط مقاومت را تضعیف کند نهتنها موافقت نخواهد کرد بلکه بهصورت جدی برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام/3268/ط40
∎