به گزارش ایرنا، محمدرضا یوسفی روز دوشنبه در جلسه شورای اداری که در منطقه خیرآباد ورامین برگزار شد، بر همراهی دستگاه های اجرایی با افرادی که برای رفع مشکلات مردم تلاش می کنند تاکید کرد و افزود: مسئولان باید قدردان کسانی باشند که گره از کار مردم باز و مشکلات آنان را رفع می کنند.
وی گفت: شان مردم به عنوان صاحبان اصلی انقلاب اسلامی این است که با آن ها شفاف سخن گفته و از درگیرکردن آنان در کش و قوس های اداری پرهیز کنیم.
یوسفی با اشاره به فعالیت های اقتصادی در شهرستان ورامین بر لزوم تعیین تکلیف لکه صنعتی خیرآباد و تبدیل این منطقه به شهرک صنعتی خصوصی تاکید کرد و گفت: مسئولان مربوطه باید ظرف حداکثر یک ماه وضعیت لکه صنعتی خیرآباد را مشخص کنند.
وی افزود: با تعیین تکلیف این منطقه صنعتی، شاهد رونق اقتصاد شهرستان و ایجاد 2 تا سه هزار فرصت شغلی خواهیم بود.
یوسفی در ادامه جلسه با تاکید بر ضرورت خدمت رسانی صحیح اعضای شورای اسلامی شهر ورامین به مردم این شهرستان گفت: شورای اسلامی میوه و ثمره انقلاب اسلامی است و باید در حد توان از این نهاد مردمی پشتیبانی و حمایت کرد.
وی گفت: اعضای شورای اسلامی باید با مردم با صداقت برخورد کنند و از معطل کردن آنها در کارهای اداری پرهیز کنند.
فرماندار ورامین با بیان اینکه شورای اسلامی برای تسهیل گری امور مردم ایجاد شده اظهار کرد: انجام کارها باید به شوراهای اسلامی واگذار شود تا از نظم و قانونمندی لازم برخوردار باشد.
فرماندار ورامین در ادامه سخنان خود با بیان اینکه به مردم اجازه دهید که مسئولان را نقد کنند گفت: نقد و سئوال کردن به معنی زیر سئوال بردن تلاش های مسئولان نیست.
شهر ورامین، مرکز شهرستان ورامین با ۲۱۸،۹۹۱ نفر جمعیت در جنوب شرق استان تهران واقع شده است.
تهرام/7254//7244
فرماندار ورامین: مسئولان برای رفع مشکلات اقتصادی تلاش کنند
تهران - ایرنا - فرماندار شهرستان ورامین گفت: مسئولان باید تلاش کنند تا گره های اقتصادی جامعه را با درایت و برنامه ریزی باز کنند.
صاحبخبر -