شناسهٔ خبر: 15118119 - سرویس استانی
منبع: فارس | لینک خبر

در 7 فرهنگسرا در اصفهان صورت گرفت

برگزاری جشنواره تخصصی مادران هشت بهشت

جشنواره تخصصی مادران هشت بهشت با هدف آموزش بانوان سفیر خلاق توسط سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان در 7 فرهنگسرای سطح شهر برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فارس از اصفهان ظهر امروز نخستین روز از جشنواره مادران هشت بهشت در دوره تابستان در مرکز تخصصی بانوان آفتاب برگزار شد.

این جشنواره که با هدف آموزش خلاقیت به بانوان و تربیت سفرای خلاق تدارک دیده شده است، قرار است با محوریت خانه - مدرسه خلاق و به روش کارگاه‌های آموزشی از تاریخ 15 تا 30 شهریور ماه در6 فرهنگسرای کوثر، همت، سبحان، موعود، قدس و پایگاه هشتم شکاری شهر اصفهان اجرا شود.

در نخستین روز این جشنواره در بانوسرای آفتاب، کارگاه آموزشی تشریح هوش‌های چندگانه توسط رقیه تذروی، کارشناس خلاقیت برگزار شد.

در این کارگاه که با هدف پرورش خلاقیت از طریق شناخت انواع هوش اجرا شد، به بیان انواع هوش شامل هوش زبانی، منطقی - ریاضی، مکانی - فضایی، حرکتی - جسمانی، موسیقایی، میان فردی، درون فردی و طبیعت‌گرا پرداخته شد و روش‌های تبدیل هرکدام از این هوش‌ها به مهارت نیز بیان شد.

رقیه تذروی ضمن اشاره به اینکه همه افراد می‌توانند انواع هوش را در خود پرورش دهند و تک بعدی نباشند، اظهار کرد: روش یادگیری و تفکر هوش زبانی از طریق کلمات است و افراد با این سطح هوش به خواندن کتاب و نوشتن و سخنرانی کردن علاقه دارند.

وی روش تفکر هوش منطقی - ریاضی را از طریق استدلال دانست و گفت: تجربه کردن و حل مسائل و پیش‌بینی امور جزو علایق افراد این هوش است.

کارشناس خلاقیت افراد با هوش مکانی - فضایی را علاقه‌مند به تجسم و تخیل عنوان کرد و یادآور شد: روش یادگیری آن‌ها به واسطه نقش و تصویر است.

تذروی هوش حرکتی - جسمانی یا بدنی - جنبشی را نیازمند دویدن، پریدن و لمس کردن دانست و افزود: یادگیری این افراد از طریق حواس پنج‌گانه آن‌هاست.

در ادامه کارگاه به بیان روش یادگیری هوش موسیقایی که با ریتم و ملودی اتفاق می‌افتد و افراد با این هوش به آواز خواندن و ضرب گرفتن علاقه نشان می‌دهند، اشاره شد.

روش یادگیری هوش درون فردی نیز خواسته‌ها و احساسات فرد و علاقه آن برای برنامه‌ریزی، تعیین هدف و تمرکز کردن و هوش بین فردی اعمال نظر بر دیگران عنوان شد که علاقه افراد با این هوش هم راهنمایی و سازمان دادن دیگران و بازی‌های گروهی است.

در پایان بیان شد که هوش طبیعت‌گرا نیز نیازمند جستجو در طبیعت و مراقبت از حیوانات خانگی است که به شیوه یادگیری آن هم مشابه اشکال طبیعی است.

این کارگاه که با استقبال خوب بانوان مواجه شده بود، بنا داشت تا مادران را برای تربیت فرزندان خلاق آماده سازد.

انتهای پیام/63058/خ30