شناسهٔ خبر: 15075822 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

نیکوکار برازجانی تامین هزینه فازنخست ساخت درمانگاه فرهنگیان دشتستان را متقبل شد

بوشهر- ایرنا- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: 'عبدالمجید برجویی زاده' خیر نیک اندیش دشتستانی تامین هزینه عملیات اجرایی فاز نخست درمانگاه فرهنگیان در برازجان را متقبل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، احمد مرادی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: هزینه ساخت فاز نخست درمانگاه فرهنگیان دشتستان هشت میلیارد و 800 میلیون ریال است که این خیر تعهد کرده این مبلغ را تامین کند.
وی اضافه کرد: قرارداد ساخت این درمانگاه به امضای این خیر، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیزمدارس و مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر رسید.
مرادی اظهار کرد: درمانگاه فرهنگیان دشتستان در برازجان با زیربنای یکهزار و 760 مترمربع با 17میلیارد و 600 میلیون ریال احداث می شود.
وی گفت: اعتبار فاز دوم این پروژه در حین انجام کار تامین می شود.
شهر برازجان با 100 هزار نفر جمعیت مرکز شهرستان 250 هزار نفری دشتستان در فاصله 65 کیلومتری شرق بوشهر واقع است.
6047/6043