شناسهٔ خبر: 15065403 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

7 مدرسه خیر ساز در ریگان بهره برداری می شود

کرمان - ایرنا - معاون فرماندار ریگان گفت: 13 مدرسه توسط خیرین مدرسه ساز در شهرستان ریگان در دست ساخت است که 7 مدرسه مهر امسال به بهره برداری می رسد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا محمد مطهری نیا روز شنبه در جمع کارکنان فرمانداری ریگان افزود: این واحدهای آموزشی شش کلاسه با اعتبار هر کدام 5 میلیارد ریال در روستاهای محروم شهرستان در دست ساخت است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه تعدادی از مدارس شهرستان ریگان غیر استاندارد است و این مدارس جان دانش آموزان را تهدید می کند، مدارس نو جایگزین آنها خواهند شد.
معاون فرماندار ریگان گفت: امسال پروژه های عمرانی خوبی در هرستان اجرایی می شود که مردم شهرستان از مزایای آنها بهره مند خواهند شد.
وی افزود: دولت تدبیر و امید به شهرستان محروم ریگان توجه جدی دارد و شاهد پیشرفت های خوبی در این شهرستان هستیم.
مطهری نیا گفت: با توجه به حجم بالای محرومیت در شهرستان ریگان می طلبد مسئولان توجه ویژه ای به این شهرستان داشته باشند.
معاون فرماندار ریگان با اشاره به اینکه سال گذشته دو مجتمع بزرگ ابرسانی در شهرستان ریگان احداث گردید خاطر نشان کرد با احداث این دو مجتمع بیش از 10روستا از نعمت اب اشامیدنی سالم بهر مند شدند .
مطهری یاد اور شدریگان دارای ظرفیتها وپتانسیلهای مختلفی می باشد که این ظرفیتها نیاز به شکوفایی دارند .
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ریگان در این جلسه از راه اندازی اداراه فنی حرفه ای بنیاد شهید ونمایندگی انتقال خون به زودی در این شهرستان خبر داد
محمد رحیمی گفت در این شهرستان طرح ها وایدهای نو برنامه ریزی گردد تا این شهرستان به رشد وشکوفایی خود در زمینه های مختلف دست پیدا کند .