شناسهٔ خبر: 15058982 - سرویس استانی
منبع: راه دانا | لینک خبر

مسابقات قهرمانی کشتی فرنگی استان به میزبانی دهگلان برگزارشد

مسابقات قهرمانی کشتی فرنگی استان کردستان با حضور 6 شهرستان دردهگلان برگزارشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از  دهگلان شیدا، مسابقه کشتی فرنگی کردستان با حضور فرنگی کار ان 6 شهرستان  استان درسالن المپیک شهرستان دهگلان برگزارشد.


  علی اشرف هدایت نژاد رئیس هیئت کشتی استان کردستان گفت: این مسابقه با حضور 135 نفر کشتی گیر برای انتخابی نفرات برتر درمسابقات قهرمانی کشور در رده سنی جوانان و نوجوانان که هفته آینده درکشور برگزار می شود.


هدایت نژاد درادامه گفت: مسابقه قهرمانی جوانان درهفته آینده درکرمانشاه برگزاری می شود و کسانی که که دراین مسابقه مقام کسب کنند به مسابقات قهرمانی کشور اعزام می شوند.


وی در ادامه گفت: استان کردستان در رشته کشتی فرنگی حرف برای گفتن دارد و دو نفر از فرنگی کاران کردستان به نامهای شاهین شریعتی و کاویان مرادی در اردوی تیم ملی هستند و در آینده نفرات دیگر به اردوی تیم ملی راه خواهند یافت.


وی افزود: درنظر داریم که مسابقات کشتی آزاد و فرنگی  قهرمانی کشور را در استان کردستان دربخش سریش آباد شهرستان قروه برگزار کنیم.

 

 در ادامه شکوری رئیس اداره ورزش وجوانان دهگلان گفت: این مسابقه با همکاری هیئت کشتی شهرستان دردوه رده جوانان و نوجوانان برای انتخابیه مسابقات قهرمانی کشور درده وزن جوانان و8  وزن نوجوانان برگزار  شد.


وی افزود: در شهرستان دهگلان در رده نوجوانان 10 نفر و در رده جوانان 8 نفر شرکت کرده اند که امیدوارم حداقل 5 نفر برای مسابقات قهرمانی کشور انتخاب شوند.


شکوری گفت: با توجه به پتانسیل و ظرفیتی که درکشتی دهگلان وجود دارد هئیت کشتی استان با همکاری این اداره شهرستان دهگلان رابرای برگزاری این مسابقه انتخاب کرده است.


وی افزود:در پایان این مسابقه دررده سنی جوانان در مجموع تیمی دهگلان با 87 امتیاز مقام اول ، سنندج با 55 امتیاز مقام دوم وسقز با 51 امتیاز مقام سو را کسب کردند.


شکوری گفت: در نتیجه انفرادی دهگلان با 1مقام اول و 4 مقام دوم و 87 امتیاز مقام اول را به خود اختصاص داد.


 وی افزود: در رده سنی نوجوانان سنندج مقام اول، قروه دوم ودهگلان با یک مدال طلا ویک نقره و 4 برنز در مجموع تیمی به مقام سوم دست یافت

 

انتهای پیام/م