شناسهٔ خبر: 14985530 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش 44 درصدی کشف کالای قاچاق در گچساران

کشف کالای قاچاق در سه ماهه امسال در گچساران نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش 44 درصدی داشته است .

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد ؛ فرماندار شهرستان گچساران کالاهای کشف شده را انواع لوازمافزایش 44 درصدی کالای قاچاق در گچساران آرایشی بهداشتی ، مواد نیروزا ، پوشاک ،لوازم صوتی و تصویری ، باطری و تلفن همراه بیان کرد و گفت: در سه ماهه نخست امسال 14 میلیارد ریال کالای قاچاق در شهرستان گچساران کشف و ضبط شد.

عبدالرحیم رحیمی افزود: در این رابطه 60 خودرو توقیف شد و 57 نفر نیز دستگیر و به مقامات قضایی معرفی شدند.
وی به عزم جدی مبارزه با این پدیده و برخورد با متخلفان قاچاق کالا و ارز در شهرستان اشاره کرد و گفت: در این مدت همچنین علاوه بر ضبط کالای قاچاق متخلفان به پرداخت 2 میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
رحیمی با اشاره به قرار گرفتن این شهرستان در مسیر بنادر جنوبی به مرکز کشور افزود: ایجاد تورهای ایست و بازرسی در محور های مواصلاتی این شهرستان ضروری است.

فرماندار گچساران با بیان اینکه قاچاق کالا اثرات منفی بر اقتصاد کشور دارد گفت: دستگاههای عضو کمیته مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید با این پدیده شوم به شدت برخورد کنند .