به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ریاست این جلسه را در غیاب آقای علی لاریجانی، مسعود پزشکیان بر عهده دارد.
بررسی برخی لوایح موافقتنامه های دو جانبه و انتخاب ناظران مجلس در برخی مجامع در دستور کار خانه ملت است.
سوال یکی از نمایندگان از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه علنی امروز مجلس بررسی خواهد شد.
سیدحسین قاضی زاده هاشمی دبیر هیئت رئیسه مجلس در ابتدای جلسه علنی امروز گفت: سوال نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دستور کار جلسه علنی امروز مجلس قرار دارد.
همچنین عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از تأخیر در بررسی طرح یک فوریتی شفافیت حقوق های نجومی انتقاد کرد.
محمد دهقان در ابتدای جلسه علنی امروز مجلس طی تذکر آیین نامه ای گفت: بیش از یک ماه است که از طرح یک فوریتی شفافیت حقوق های نجومی در صحن علنی می گذرد اما هنوز به نتیجه نرسیده است.
وی افزود : این طرح به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع شده بود اما پیگیری کردیم و دوستان کمیسیون اجتماعی گفتند از کمیسیون ما گرفته شده و به کمیسیون اصل 90 ارسال شده است.
دهقان خواستار تسریع در بررسی این طرح شد.