شناسهٔ خبر: 14975979 - سرویس استانی
منبع: فارس | لینک خبر

امام جمعه شهر قهستان خواستار شد

ارتقای درمانگاه قهستان به بیمارستان

امام جمعه شهر قهستان با بیان اینکه روزانه افراد زیادی برای معاینه و درمان از نقاط مختلف به درمانگاه این شهر مراجعه می‏‌کنند، خواستار ارتقای این درمانگاه قهستان به بیمارستان شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حجت‌الاسلام و المسلمین مصیب خزاعی بعد از ظهر امروز در حاشیه مراسم روشن کردن مشعل گاز شهر قهستان و در دیدار معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در جمع مردم قهستان، اظهار داشت: شهرستان درمیان در چند سال گذشته با افتتاح پروژه‎های مختلف رنگ و بوی پیشرفت به خود گرفته است.

وی به اهم مشکلات مردم قهستان اشاره کرد و بیان داشت: شهرستان درمیان و قهستان فاقد اداره اوقاف و امور خیریه است که باید در این راستا تدابیری اندیشیده شود.

امام جمعه شهر قهستان با اشاره به اینکه مخابرات 18 سال گذشته در این مکان افتتاح شد اما آنتن‎دهی موبایل بسیار ضعیف است، خواستار برطرف شدن مشکلات آنتن‎دهی مخابرات در این منطقه شد.

خزاعی همچنین در راستای مشکلات قالی‎بافان این منطقه خواستار رفع مشکلات بیمه‎ای شد و اضافه کرد: با توجه به اینکه آبرسانی به شهرستان قهستان انجام شده اما مشکلات همچنان باقی است چراکه مردم مشکل قطعی آب دارند و با این وضعیت بین دو اداره آب فاضلاب شهری و روستایی مانده‌ایم.

وی با ابراز گلایه‎مندی از به نتیجه نرسیدن پایگاه هلال احمر در این شهر، اعلام کرد: برای جابه‌جایی دانش‌آموزان و نمازگزاران سرویس ایاب و ذهاب وجود ندارد لذا خواستار رفع این مشکل نیز هستیم.

امام جمعه شهر قهستان اعطای آسفالت و قیر رایگان و اشتغالزایی را از دیگر خواسته‌های مردم این شهر اعلام کرد و خواستار توجه هر چه بیشتر مسؤولان به این منطقه شد.

انتهای پیام/69039/ح20