به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، 32 دستاورد علمی و پژوهشی بخش کشاورزی برای تولید انبوه و تجاری سازی به شرکت های دانش بنیان واگذار شد.
عباس زند رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی در مراسم امضای قرادادهای واگذاری فناوری و دانش فنی کشاورزی به شرکت های دانش بنیان گفت: با اشاره به اینکه تا کنون 158 دانش فنی به بخش خصوصی واگذار شده است و از 32 دستاورد پژوهشی 10 مورد مربوط به واگذاری تولید بذرهای محصولات راهبردی و غلات است.
او گفت: تاکنون دانش فنی تولید 8 بذر به شرکت های دانش بنیان واگذار شده است و امروز نیز دانش فنی تولید 10 بذر دیگر برای تولید به بخش خصوصی منتقل می شود.
رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی گفت: براساس این قراردادها دانش فنی تولید و تکثیر بذر چغندر قند، گندم دیم، ماشک علوفه ای، عدس و نخود به شرکت های دانش بنیان واگذار می شود.
زند افزود: قطع واردات بذر، راهکار مناسبی برای تولید پایدار نیست و باید شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی در زمینه تولید بذر بویژه بذر محصولات راهبردی فعال شود.
وی گفت: تا پایان امسال 20 دانش فنی دیگر در بخش کشاورزی به شرکت های دانش بنیان واگذار می شود.
رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی تاکید کرد: ظرفیت های تولید انبوه و تجاری سازی دانش فنی کشاورزی باید در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد چرا که بخش خصوصی و بویژه شرکت های دانش بنیان یکی از چهارستون اصلی کشاورزی است.
زند گفت: هم اکنون 350 شرکت دانش بنیان در بخش کشاورزی فعال است که براساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است به هزار شرکت افزایش یابد و امیداوریم واگذاری ها در سال به بیش از 50 مورد برسد.
دانلود