شناسهٔ خبر: 14947231 - سرویس اقتصادی
منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون اقتصادی و مالی گروه مپنا:

حضور مپنا در مناقصه ها نیازمند تایید هیات مدیره/همکاری با زیمنس آلمان برای ساخت توربین

تهران- ایرنا- معاون اقتصادی و مالی گروه مپنا گفت: پس از حکم دادگاه درباره منتفی شدن انتقال سهام شرکت های بالادستی این شرکت به آستان قدس رضوی، اکنون این شرکت قادر نیست بیشتر فعالیت های خود را در رابطه با مناقصه ها ساماندهی کند زیرا نیازمند تایید هیات مدیره است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محسن میرزایی امروز(یکشنبه) در حاشیه مراسم سالگرد عرضه مپنا در بورس در جمع خبرنگاران، درباره جابجایی در مالکیت مپنا، گفت: «واگذاری این شرکت هیچ وقت از نظر انتقالِ مالکیت و سهام مطرح نبود. این واگذاری مربوط به شرکت های بالادستی گروه مپنا و تعدادی از سهام است که پیش از این به آستان قدس واگذار شده بود و با حکم دادگاه به سهامدار اصلی که وزارت نیرو بوده، برگشته است.»
معاون اقتصادی و مالی گروه مپنا افزود:
وی ادامه داد: «به طور طبیعی با تغییر سهامدار بالادستی، هیات مدیره ها نیز تغییر کردند و هیات مدیره مپنا ترکیبی از همکاران آستان قدس و علی آبادی(مدیرعامل مپنا) به عنوان نماینده سهام عدالت شد.»
میرزایی افزود: با حکم دادگاه و از نظر قانون تجارت، اعضای هیات مدیره کنونی شرکت همچنان پابرجا هستند اما تصمیم گرفتند تا معرفی هیأت مدیرۀ جدید، خود را از انجام برخی مسئولیت ها معاف کنند. «واقعیت این است که شرکت در بعضی کارها نمی تواند مشارکت موثر داشته باشد چون به مصوبات هیات مدیره نیاز دارد.»
به گزارش ایرنا، بر اساس حکم دادگاه، واگذاری مپنا به آستان قدس رضوی منتفی شده و قرار است که این شرکت به وزارت نیرو بازگردانده شود اما با اعتراض آستان قدس، پرونده اکنون در دادگاه تجدید نظر در حال بررسی دوباره است.
میرزایی یادآورشد: پس از انتقال مپنا به آستان قدس رضوی، هیات مدیره این شرکت تغییر کرد و آنها توسط مالک جدید، منصوب شدند. پس از اعلام حکم دادگاه و منتفی شدن انتقال به آستان قدس رضوی، اعضای هیات مدیره منتسب تا زمان معرفی هیات مدیره جدید، خود را از انجام برخی مسئولیت ها معاف کرده اند.
وی ادامه داد: «با این حال واقعیت است که شرکت در بیشتر کارها بویژه مناقصه ها نمی تواند حضور موثر داشته باشد زیرا به مصوبه های هیات مدیره نیاز دارد.»

** همکاری با زیمنس برای ساخت توربین
وی درباره مشارکت با شرکت های خارجی در پساتحریم نیز افزود: در ادامه فعالیت های قبلی، قرار است با شرکت زیمنس همکاری هایی را انجام دهیم.
میرزایی درباره مطالبات این شرکت از دولت، گفت:در پایان سال 94 نزدیک به 60 هزار میلیارد ریال از دولت طلب داشت که قرار شده است بخشی از آن از طریق انتشار اوراق خزانه، تسویه شود.
وی درباره واگذاری نیروگاه های جدید مپنا در بورس نیز اضافه کرد: پیش از این، نیروگاه عسلویه واگذار شده و قرار است در آینده، نیروگاه سنندج نیز وگذار شود.
معاون اقتصادی و مالی گروه مپنا به برنامه های در دست اجرای این شرکت نیز اشاره کرد و ادامه داد: بومی سازی توربین های کلاس اف(F) را با همکاری زیمنس آلمان آغاز کرده ایم و بزودی شاهد نصب آنها در نیروگاه های کشور خواهیم بود.
به گزارش ایرنا، مراسم سالگرد عرضه سهام مپنا در بورس، صبح امروز در تالار بورس تهران برگزار شد و مدیران این شرکت، به طور نمادین زنگ آغاز معاملات را به صدا در آوردند.
اقتصام**2022** 2023