شناسهٔ خبر: 14931360 - سرویس سیاسی
منبع: ایرنا | لینک خبر

نخستین دستگاه خشک کن انجمادی خلاء کشور در اراک به بهره برداری رسید

اراک- ایرنا- نخستین دستگاه وکیوم فریزر درایور( خشک کن انجمادی خلاء) کشور، شامگاه شنبه با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، رئیس بسیج سازندگی کشور و جمعی از مدیران استانی استان مرکزی در اراک به بهره برداری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این آئین گفت: نیروی ایمان عامل اصلی قدرت و پیروزی دانشمندان و مسئولان نظام جمهوری اسلامی در همه زمینه های علمی و نظامی است.
دریادار علی فدوی افزود: هرگاه افراد با تمام وجود عقلی، زبانی و ایمانی، خود را برای انجام کاری قرار دهند در آن کار موفق و سربلند می شوند و این مهم یکی از مشخصه های مهم جمهوری اسلامی ایران است و موفقیت در تولید این دستگاه نیز یکی از هزاران نمونه بارز خودباوری و تکیه بر داشته های داخلی است.
وی ادامه داد: باور به هدف یکی از عوامل مهم موفقیت در فعالیت های است و افرادی که به توان و هدف خود باور داشته باشند می توانند تمام مشکلات را از پیش پای خود برداشته و به موفقیت های بزرگ دست یابند.
به گزارش ایرنا، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دستگاه وکیوم فریزر درایور( خشک کن انجمادی خلاء) یکی از دستگاه هایی است که سپاه حدود پنج تا شش سال است که به دنبال ساخت آن است و به دست توانمند فرزندان جمهوری اسلامی ایران امروز به بار نشسته است.
سردار فدوی افزود: از صفر تا صد این دستگاه در داخل کشور ساخته شده و نیاز است با جریان سازیا این گونه اقدام ها در کشور رواج بیشتری یافته و بستر خودکفایی در تمامی زمینه ها با همت متخصصان فراهم شود.
وی ادامه داد: کشاورزان در حوزه فرآوری و نگهداری محصولات با مشکل هایی مواجه هستند که با ساخت این دستگاه و امکان انجماد محصول های کشاورزی علاوه بر جلوگیری از فساد محصولات کشاورزی، افزایش درآمد نیز برای کشاورزان حاصل شده است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: کشاورزان با سعی و تلاش اقدام به تولید محصولات کشاورزی می کنند ولی واسطه های در این بخش بیشترین استفاده را از دست رنجشان می برند که این خود مصداق بی عدالتی است و امید است که با تجهیز باغ ها به این دستگاه و فریز محصولات کشاورزی،بهره برداران بتوانندبا حفظ محصول در بازه زمانی طولانی تر ارزش افزوده و درامد بیشتر از دست رنج خود کسب کنند.
دریادار فدوی افزود: در برخی نقاط برداشت محصول های کشاورزی برای بهره برداران مقرون به صرفه نیست که با تولید انبوه این دستگاه می توان از دغدغه آنان کاست.
وی اظهار کرد:هم اکنون کشور ما رتبه هفتم را در نانوبه خود اختصاص داده است ولی تا کنون این مهم جریان سازی و تجاری سازی نشده است و در برخی مواقع در این زمینه با مشکل هایی وجود دارد.
سردار فدوی با یادآوری آیات قرآن در خصوص تحقق وعده های خداوند برای تسلط نیافتن مستکبران بر مسلمانان افزود: 37 سال است که مستکبران به دنبال ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران هستند که با تحقق وعده خداوند در این خصوص تاکنون ناکام مانده اند و حتی جرات نزدیک شدن به مرزها و آب های ایران را به خود راه نمی دهند.
به گزارش ایرنا، دریادار فدوی گفت: دشمنان اسلام در این مدت هر کاری که از دستشان بر آمده علیه انقلاب اسلامی انجام داده اند ولی جمهوری اسلامی ایران با قدرت به راه خود ادامه داده و با وجود همه توطئه های روز به روز بر اقتدار کشور در دنیا و منطقه افزوده شده است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در این آئین گفت: رهبر معظم انقلاب در سخنان خود بارها به بحث روستاها و توجه به صنایع تبدیلی تاکید داشته اند و ساخت دستگاه وکیوم فریزر درایور( خشک کن انجمادی خلاء) لبیک به فرمایش های مقام معظم رهبری است.
سردار نعمان غلامی افزود: حدود پنج میلیون تن از محصولات کشاورزی در کشور فاسد و از بین می روند که ساخت این دستگاه نقش مهمی در جلوگیری از هدر رفت محصول های کشاورزی دارد.
به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه اراک نیز در این آئین گفت: این دانشگاه از سال 1350 به بهره برداری رسیده و اکنون جزء هفت دانشگاه قدیمی کشور محسوب می شود.
سعید حمیدی افزود: حرکت در لبه علم دنیا و اثر بخشی مراکز علمی دو بال رسیدن به توسعه پایدار آموزش عالی در کشور است که این مهم باید در دستور کار مراکز علمی کشور قرار گیرد.
وی ادامه داد: باسعی و تلاش فرزندان انقلاب کشور توانسته به رتبه نخست علمی در منطقه تبدیل شود.
رییس دانشگاه اراک خاطر نشان کرد: دو ساختمان این دانشگاه به مراکز رشد اختصاص یافته که 27 شرکت در آن هامستقر شده و از این تعداد هشت شرکت توانسته رتبه دانش بنیان را کسب کنند.
مجری طرح ساخت وکیوم فریزر درایور( خشک کن انجمادی خلاء) نیز در این آئین گفت: طراحی این دستگاه از اواخر سال 92 آغاز شد و مراحل مطالعاتی و ساخت آن حدود دو سال و نیم به طول انجامید.
مرتضی ذالفقاری افزود: کار ساخت این دستگاه با فناوری بومی شده امسال پایان یافت و به بهره برداری رسید.
جمهوری اسلامی ایران هم اکنون به عنوان ششمین کشور دنیا توانسته به فناوری ساخت دستگاه خشک کن انجمادی خلاء دست یابد.
1955/6013/