شناسهٔ خبر: 14921293 - سرویس استانی
منبع: راه دانا | لینک خبر

وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد:

وضعیت بنادرهرمزگان مثبت ارزیابی می شود/حمل ونقل ترکیبی در راستای مزیت رقابتی بندر عباس ساماندهی می شود

وزیر راه و شهرسازی افزود: وضعیت بنادر این استان مثبت ارزیابی می شود و اتفاقات بسیار بزرگی در حال رخ دادن است که نتیجه بازگشت عزتمندانه ایران به بازار بین‌المللی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی در حاشیه سفر به استان هرمزگان با تاکیدتوسعه بندر جاسک و چابهارگفت:اقدامات دولت  در بندر چابهار به سرعت در حال پیشرفت است که بر این اساس  ظرفیت این بندر از ۲.۵ میلیون تن در سال به ۸.۵ میلیون تن در سال افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر  قرارداد با هندی‌ها سرمایه‌گذاری خارجی بزرگی در چابهار انجام شده است، اظهار کرد:در سال‌های اخیر موافقت‌های سرمایه‌گذاری متعددی در پس‌کرانه‌های بندر عباس ایجاد شده است که به مفهوم اشتغال و آبادانی است که سرجمع این قراردادها در دو هزار و ۴۰۰ هکتار پسکرانه بندر شهید رجایی به ارزش ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که ۵ میلیارد تومان آن در همین دو سال اخیر منعقد شده است.

آخوندی با اشاره به افتتاح 30 پروژه بندری و دریایی در جریان سفر خود به استان هرمزگان افزود: وضعیت بنادر این استان مثبت ارزیابی می شود و اتفاقات بسیار بزرگی در حال رخ دادن است که همه اینها نتیجه بازگشت عزتمندانه ایران به بازار بین‌المللی است.

وی تاکید کرد: برای آنکه بتوانیم مزیت رقابتی بندر عباس را حفظ کنیم غیر از بندر و پس‌کرانه باید اقدامات بیشتری انجام داده و حمل ونقل ترکیبی را در استان سازمان دهی کنیم.

وزیر راه تصریح کرد: نخست ترکیب ریل و بندر است که خوشبختانه اقداماتی خیلی خوبی صورت گرفته و سهم ریل در جابجایی بار در بندر از ۵ درصد به ۱۵ درصد افزایش یافته است.

آخوندی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود استانی که مهد حمل ونقل است، حمل ونقل ترکیبی فراتر از این باشد و ما به دنبال حمل ونقل ۴ وجهی یعنی هوا، ریل، بندر و زمین باشیم.

 

انتهای پیام/