شناسهٔ خبر: 14918062 - سرویس استانی
منبع: ایکنا | لینک خبر

درخشش نمایندگان استان مرکزی در مسابقات قرآن فرهنگیان

گروه فعالیت‌های قرآنی: نمایندگان استان مرکزی در مسابقات قرآن فرهنگیان که به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد خوش درخشیدند.

صاحب‌خبر -
سید مجتبی طباطبایی، رییس اداره قرآن، عترت و نمار اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان مرکزی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: فرهنگیان اعزامی از استان در اولین دوره مسابقات قرآن و عترت و نماز سراسر کشور که به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد همچون دانش‌آموزان بخش پژوهشی خوش درخشیدند.
وی از حضور 150 نفر ازفرهنگیان در مرحله استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز خبر داد و گفت: این دوره از مسابقات که برای اولین بار در اردیبهشت‌ماه امسال برگزار شد از استقبال خوبی برخوردار بود که 8 نفر از متسابقان در رقابت با یکدیگر توانستند جواز ورود به مرحله کشوری را کسب نمایند.
طباطبایی عنوان کرد: اولین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان در قالب رشته‌های قرائت، حفظ 10 جزء، نهج‌البلاغه و روش تدریس احکام برگزار شد.
وی در ادامه اظهار کرد: خانم آشتیانی در رشته روش تدریس احکام رتبه اول، ابوالفضل صفری در رشته حفظ رتبه چهارم و غلامرضا شانقی رتبه پنجم رشته نهج‌البلاغه را به خود اختصاص دادند.
این مقام مسئول در پایان ضمن تبریک به حائزان رتبه در این دوره از مسابقات گفت: تلاش تمام شرکت کنندگان در مراحل شهرستانی و استانی و دیگر راه‌یافتگان به مرحله کشوری که حائز رتبه نشدند قابل تقدیر است، امیدواریم با کسب آگاهی در حوزه معارف قرآنی این مبانی را توسط دانش‌آموزان بسط دهیم.