شناسهٔ خبر: 14915439 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار سیستان و بلوچستان انتقاد کرد

کلنگ زنی 40 هزار پروژه با 400 هزار میلیارد تومان اعتبار در دولت گذشته

استاندار سیستان و بلوچستان از رونمایی طرح مطالعاتی و برنامه ای محیط زیست سیستان و سند طوفان شن برای اولین بار تا یک ماه دیگر در این منطقه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، علی اوسط هاشمی در نشست خبری که در فرمانداری زابل برگزار شده بود اظهار کرد: مهمترین عامل برای رفع مشکلات مردم ، درک موانع و مشکلات و درست برنامه ریزی کردن در این مورد است.

وی با بیان اینکه پروژه آبرسانی به مزارع مثل گذشته فقط از تبخیر آب جلوگیری می کند تصریح کرد: باید از طرح یکپارچه سازی ۴۶ هزار هکتاری مزارع و یک واحد شدن آن کمک گرفت چرا که با پروژه آبیاری تحت فشار تا پایان سال 10 هزار هکتار از اراضی زیر کشت خواهد رفت.

وی با بیان اینکه چهار بیمارستان تنفسی، سوختگی و سوانح، سل و چشم پزشکی از پروژه های در دست اجرا است خاطر نشان کرد: بهره برداری بیش از 40 کیلومتر از اتوبان زابل به زاهدان، توجه به بخشی از راههای روستایی، تدوین برق 400 کیلوواتی برای منطقه ودست یابی مردم به برقی پایدار، رسیدن به تولید شمش در بخش آنتی موآن از دیگر اقدامات دولت در منطقه سیستان است.

هاشمی با بیان اینکه سال 94 بدترین وضعیت مالی را در کشور داشتیم اظهار کرد: درآمدهای دولت به یکباره از 120  دلار بشکه نفتی تا 25 دلارسقوط کرد که این موضوع تنگناهای شدیدی را به وجود اورد.

وی اضافه کرد:  دولت قبل 40 هزار پروژه را با اعتبار 400 هزار میلیارد تومان کلنگ زنی کرده بود و برخی از پروژه ها به دلیل اینکه منابع درآمدی متناسب با حجم فعالیتها و بزرگی آنها در اختیار نبود واقعاً تعطیل شد و برخی از پروژه ها واقعا روی زمین مانده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان، متکی کردن برخی از پروژه های بزرگ مثل گاز به منابع درآمد وزارت نفت، توسعه بندر به منابع سازمان بنادر و دریانوردی و جستجو کردن شبکه ریلی از محل عایدات فروش کارخانه و اصل 44 را به عنوان یک شانس خوب دراستان دانست و افزود: اگر این راهکارها برای ما نبود عملا تمامی پروژه های ما بر روی زمین می ماند.

هاشمی ادامه داد: سال گذشته 29 درصد تخصیص برای پروژهای کوچک گرفتیم برای خیلی از پروژه ها موافقت نامه مبادله شد ولی پول نتوانستیم بدهیم امسال پول موافقت نامه هایی که سال گذشته مبادله شد و تعهد ایجاد شده را پرداخت میکنیم.

وی درخصوص پروژه آبیاری 46 هزار هکتاری اراضی کشاورزی منطقه سیستان نیز گفت: باید در نظر داشته باشید که این پروژه ابتدا در بحث اجتماعی و سیاسی مصوب شد که این نگاه بلند دولت به مردم این منطقه را نشان می دهد.

وی با اشاره به اختصاص منابع خوب مالی در سال 93 گفت: درسال 94 از محل ماده توسعه استان هیچ دریافتی نداشتیم  ولی امسال وضع فرمانداری ها بهتر از استان است و در این زمینه تمرکز زدایی شده است به گونه ای که  700 میلیارد تومان دراختیار19 شهرستان خواهیم گذاشت که خودشان تقسیم کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: پروژه آبیاری تحت فشار در سیستان بزرگترن پروژه آبیاری در ایران و کاملا سازگار با شرایط اقلیم این منطقه است.


انتهای پیام