به گزارش ایسکانیوز و به نقل از ایسنا، دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی با تاکید بر اینکه بحث ادغام و تجمیع مراکز دانشگاه پیامنور مطرح نیست گفت:چنانچه تعداد دانشجو در مراکز دانشگاه پیام نور بسیار کم باشد، ماموریت مرکز تغییر خواهد یافت.
او با بیان اینکه امسال وضعیت جذب و پذیرش دانشجو در دانشگاه پیامنور نسبت به سال گذشته مطلوبتر است،گفت: باید نتیجه نهایی کنکور اعلام و ثبتنامها انجام شود تا آمار دقیقی از ورود دانشجویان به دانشگاه پیامنور به دست بیاید و چنانچه دانشجویان مورد نیاز یک مرکز تامین نشد، ممکن است مرکز مذکور از یک مرکز آموزشی به پژوهشگاه، مرکز رشد و نوآوری،مرکز مشاوره و.... تبدیل شود.
رییس دانشگاه پیامنور به این سوال که آیا وزارت علوم با تغییر ماموریت مراکز این دانشگاه موافق است،گفت:وزارت علوم مخالفتی با این موضوع ندارد زیرا این اتفاق داخل مجموعه دانشگاه پیامنور رخ میدهد.
20103
∎