محمد نصیری عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه پرورش اندام در گذشته زیرمجموعه فدراسیون وزنه برداری بود، افزود: در این شرایط 70 تا 80 درصد پتانسیل پرورش اندام هدر می رفت که با همت رئیس وقت سازمان تربیت بدنی در دهه 80، فدراسیون پرورش اندام تشکیل شد تا توانستیم به همه مسابقات قاره ای و بین المللی با تمام توان وارد شویم.
وی گفت: پرورش اندام ایران از رده سومی آسیا شروع و اکنون پنج سال است که در آسیا رتبه اول را در اختیار داریم و در سال 2008 نیز به مقام نایب قهرمانی جهان دست یافتیم که افتخاری برزگ و مهم برای ورزش ایران و آسیا بود.
نصیری ادامه داد: هم اکنون پرورش اندام کشور به سطحی رسیده که در حال خروج از رده آماتوری است و هر ساله چهار الی پنج ورزشکار ما کارت حرفه ای دریافت می کنند.
وی با اشاره به ظرفیت های بسیار بالای تبریز در پرورش اندام، گفت: به دلیل وجود ظرفیت وسیع در تبریز و آذربایجان شرقی، جام ریاست جمهوری را در تبریز برگزار می کنیم و امیدوارم این استان بتواند مسابقات را در شأن نام آذربایجان برگزار کند.
نصیری اضافه کرد: از همین رو فدراسیون پرورش اندام نگاه ویژه ای به آذربایجان شرقی دارد و از سوی دیگر ورزشکاران این استان به لحاظ اخلاقی و ورزشی همیشه در مسابقات خوش درخشیده اند.
وی افزود: بر همین اساس و با توجه به ظرفیت های نرم افزاری و سخت افزاری تبریز، در حال بررسی میزبانی جام بین المللی الماس در شهر تبریز هستیم که امیداریم این مسابقات در این شهر زیبا برگزار شود.
مسابقات قهرمانی پرورش اندام بادی کلاسیک کشور جام ریاست جمهوری از امروز به مدت دو روز در تبریز برگزار می شود.
3038/6183
حرکت پرورش اندام ایران به سوی حرفه ای شدن/ تبریز میزبان جام الماس
تبریز - ایرنا - نایب رییس فدراسیون پرورش اندام با اشاره به سرعت تحولات در این رشته ورزشی، اظهار کرد: روند حرکت پرورش اندام کشور از سطح آماتوری به سمت حرفه ای شدن بسیار بالاست که این وضعیت مناسب برای پرورش اندام آسیا نیز حائز اهمیت است.
صاحبخبر -