شناسهٔ خبر: 10201693 - سرویس سیاسی
منبع: فارس | لینک خبر

استاد حوزه علمیه گرمسار:

اعدام آیت‌الله باقرالنمر نمایشگر بی‌تدبیری و بی‌کفایتی آل‌سعود است

استاد حوزه علمیه گرمسار گفت: اعدام آیت‌الله باقرالنمر جز بی‌تدبیری و بی‌کفایتی آل‌سعود چیز دیگری را به نمایش نمی‌گذارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از گرمسار، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رضایی ظهر امروز در تجمع خودجوش مردم شهرستان گرمسار در اعتراض به اعدام آیت‌الله باقرالنمر که با حضور فرماندار شهرستان گرمسار، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از نمازگزاران این شهرستان در مسجد جامع گرمسار برگزار شد، ضمن محکومیت این اقدام شنیع آل‌سعود، مقامات این حکومت را بی‌تدبیر و بی‌کفایت خواند.

وی گفت: اعدام آیت‌الله باقرالنمر که رهبر شیعیان بود و با سخنرانی، اهداف دینی خود را پیگیری می‌کرد و آن را بین مسلمانان رواج می‌داد، جز بی‌تدبیری و بی‌کفایتی آل‌سعود چیز دیگری را به نمایش نمی‌گذارد.

استاد حوزه علمیه گرمسار با تأکید بر اینکه جامعه مسلمان هرگز نباید مقابل این اقدامات وحشیانه آل‌سعود سکوت کند، اظهار داشت: در هیچ قانونی به هیچ حکومتی اجازه مسلمان‌کشی داده نمی‌شود؛ خصوصاً کسانی که در حکومت خود مدعی دین هستند و خود را مسلمان می‌دانند.

رضایی بیان کرد: آل‌سعود با این اقدام بی‌رحمانه، خود را رقیب داعش می‌داند و مردم مسلمان در هیچ نقطه‌ای از جهان نباید ساکت بمانند.

استاد حوزه علمیه گرمسار در ادامه با اشاره به دیگر اقدامات وحشیانه آل‌سعود نسبت به مسلمانان و به‌ویژه شیعیان در اقصی نقاط جهان بیان کرد: حکم اعدام آیت‌الله باقرالنمر به همراه 46 نفر دیگر در 12 منطقه عربستان اجرا شده است و این اقدام وحشیانه آنان نه‌تنها به نفع آل‌سعود نیست، بلکه موجب انفعال این حکومت خواهد شد.

وی افزود: عربستان خود را پیرو دین اسلام معرفی می‌کند؛ اما در اسلام شیعه‌کشی مطرح نبوده و تنها هدف این رژیم، سوءاستفاده از نام اسلام و خراب کردن آن است و در پی آن شیعه‌کشی، ظلم و ستم را به راه انداخته است.

آیت‌الله «نمر باقرأمین‌النمر»، رهبر شیعیان عربستان متولد سال 1379 هجری قمری در عوامیه در شرق عربستان، یک مجتهد شیعه و فعال حقوق بشر عربستانی و رهبر شیعیان این کشور بود.

او در پی اعتراضات شیعیان عربستان در سال 2012 بازداشت شد و در 23 مهرماه 1393 دادگاه جنایی عربستان سعودی، وی را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و محاربه به «اعدام با شمشیر و به صلیب کشیده شدن در انظار عمومی» محکوم کرد.

حکم اعدام آیت‌الله «نمر باقرأمین‌النمر»، رهبر شیعیان عربستان بارها از سوی سازمان‌های حقوق بشری محکوم شده و از عربستان خواسته شده بود که این حکم را اجرا نکند؛ اما رژیم آل‌سعود امروز این فعال حقوق بشر را اعدام کردند.

انتهای پیام/2249/آ30/د1000

http://fna.ir/ZGWIUK