به گزارش
سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، "علی هاشم" گزارشگر شبکه تلویزیونی المیادین گفت : نقض حریم هوایی ایران کار آسانی نیست. ایران دفعات متعددی توانسته است هواپیماهای جاسوسی را که وارد حریم هوایی ایران شده اند سرنگون کرده یا به صورت کاملاً سالم آن ها را به چنگ آورد.
پهپاد های آر کیو هفتاد و اسکن ایگل آمریکا بهترین مثال برای این اثبات این مساله هستند. خبری که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در خصوص سرنگونی پهپاد اسرائیلی در نزدیکی تاسیسات هسته ای نطنز اعلام کرد چیزی نبود جز بخش جدیدی از سریالی که پیش بینی نمی شود به این زودی ها پایان یابد.
المیادین گزارش داد: اعلام سرنگونی هواپیمای بدون سرنشین اسرائیلی به خودی خود پیام ها و نشانه هایی در بر دارد.
این اقدام نشان میدهد ایران که از یکسو در حال مذاکرات هسته ای است و از سوی دیگر به مسائل منطقه ای همچون مساله فلسطین، سوریه و عراق اهتمام دارد، از لحاظ امنیتی و نظامی هم برای دفاع از امنیت ملی خود توان هر کاری را دارد خواه تجاوز صورت گرفته علیه ایران از ناحیه اسرائیل باشد خواه از سوی هر کس دیگر.
این جنگ ، جنگ متفاوتی است و با بکارگیری فناوری جاسوسی صورت می گیرد. این جنگ به نوعی جنگ اثبات وجود است. اسرائیل تلاش داشت با ارسال این پهپاد با صدای بلند به ایرانیان بگوید ما اینجا هستیم اما ایرانی ها به فارسی روان از طریق بکارگیری یک موشک ضد هوایی به اسرائیلی ها فهماندند که اگر بار دیگر وارد فضای هوایی ایران شود با چنین جوابی روبرو خواهید شد.
المیادین افزود: تهران به خوبی می داند که اقدام اسرائیل در نقض حریم هوایی ایران آن هم در چنین زمانی را نمی توان جدای از جنگ غزه دانست. بویژه اینکه تل آویو به خوبی می داند موشک هایی که بر سر اسرائیل می بارد به نوعی ایرانی است. آن ها می دانند که موشک هایی که نیروهای مقاومت به کار می گیرند یا ساخت ایران است یا ایران هزینه آن را پرداخت کرده است و اگر هیچ یک از این دو مورد نبود بی تردید با فناوریی که ایران در اختیار گروه های فلسطینی قرار داده در غزه ساخته شده است.
میان ایران و اسرائیل تنها مساله موشک هایی که از غزه به سوی سرزمین های اشغالی شلیک می شود نیست و ای بسا درگیری با واسطه از طریق مرزهای لبنان، فلسطین و حتی سوریه نیز وجود دارد.
برنامه هسته ای ایران به خودی خود یکی از ارکان درگیری میان دو طرف است. تاسیسات هسته ای نطنز که هواپیمای جاسوسی اسرائیل در نزدیکی آن سرنگون شد یکی از مهم ترین تاسیسات هسته ای ایران است و اسرائیل سالهاست تلاش می کند نگرانی غرب و جامعه بین المللی را درباره این تاسیسات هسته ای برانگیزد.
المیادین در پایان نوشت: برخی از خود این سوال را می پرسند که آیا اسرائیل فرار به جلو می کند. بویژه اینکه به جان خریدن خطر ارسال پهپاد به مراکزی با این حساسیت بی تردید دارای پیامد خواهد بود. سوال دیگری که باید در روزهای آینده منتظر دریافت پاسخ آن بود این است که این پهپاد از چه بردی برخوردار بوده است؟ آیا این پهپاد از فرودگاه های اسرائیل بلند شده است و چه مسیری را پیموده است؟ یا اینکه این هواپیما نیازی به پیمودن مسیری طولانی نداشته است؟
انتهای پیام/