مواد لازم برای دیبیجا
تخم مرغ:۳ عدد
اشپل (ماهی سفید):۱ عدد
انار (دان شده): نصف پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
برگ سیر: یک دسته
گلپر: ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
تخم مرغ:۳ عدد
اشپل (ماهی سفید):۱ عدد
انار (دان شده): نصف پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
برگ سیر: یک دسته
گلپر: ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه دیبیجا
ابتدا اشپل را درخل کاسهای بریزد و پوست رویی آن را جدا کنید و با چنگال آن را دانه دانه کنید. برگ سیر را هم پس از شستن، به اندازههای ۲ سانتی متری خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.
سپس تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود
اشپل ماهی را داخل تابه بریزید تا رنگ آن در اثر گرما تغییر کند، بعد آنها را از تابه خارج کنید و برگ سیر را داخل تابه تفت دهید. بعد از اینکه برگ سیر نرم شد اشپل را مجددا داخل تابه بریزید. انار و گلپر را هم به اشپل اضافه کنید. تا طعم خوبی بگیرد.
در ظرفی تخم مرغها را بشکنید و با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و به اشپلها اضافه کنید تا سفت شود. بعد از اینکه یک طرف سرخ شد، طرف دیگر آن را برگردانید و سرخ کنید.
دیبیجای آماده شده را با برنج کته و آب نارنج تازه میل کنید.
این غذا را معمولا با چلوکباب، مغز گردو، باقالی و زیتون پروده سرو میکنند.
نکات
۱. سعی کنید تا حد ممکن از روغن کمی استفاده کنید، چون اشپل خودش حاوی روغن زیادی است.
۲. در شمال کشور معمولا آن را با چلوکباب، زیتون پرورده، باقالی و مغز گردو میل میکنند.
منبع:نمناک
∎