شناسهٔ خبر: 75161682 - سرویس استانی
منبع: تسنیم | لینک خبر

دشمن با قانون‌گریزی به دنبال تضعیف نظام است

نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی گفت: اگر قانون در جامعه تضعیف شود، دشمن به هدف خود برای براندازی دست می‌یابد

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آیت‌الله سید علیرضا عبادی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی امروز در دیدار فرمانده و جمعی از فرماندهان و کارکنان فراجای استان که به مناسبت آغاز هفته نیروی انتظامی برگزار شد، ضمن تبریک این هفته اظهار کرد: جهان هستی بر پایه قانون و نظم الهی استوار است؛ از حرکت الکترون‌ها در اتم تا نظام منظومه‌ها و کهکشان‌ها، همه تابع قانون هستند و انسان نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی افزود: افتخار نیروی انتظامی در جمهوری اسلامی ایران آن است که مأموریت‌های خود را بر اساس قانون و در جهت تحقق عدالت انجام می‌دهد. در حالی که متأسفانه در بسیاری از جوامع بشری، جایگاه قانون مغفول مانده و بی‌توجهی به آن موجب آسیب‌های گسترده اجتماعی و اخلاقی شده است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی تصریح کرد: قانون ضامن حیات، امنیت، فرهنگ و اقتصاد جامعه است. دشمنان ملت ایران با هدف نابودی نظام اسلامی، تلاش دارند از مسیر قانون‌گریزی و قانون‌شکنی به کشور آسیب برسانند و متأسفانه برخی افراد ناآگاه یا خائن نیز ناخواسته ابزار دست دشمن می‌شوند.

عبادی با اشاره به تلاش دشمنان در ترویج بی‌قانونی و بی‌حجابی گفت: اگر کسانی که امروز به ترویج بی‌حجابی یا قانون‌گریزی دامن می‌زنند بدانند پشت پرده این جریان‌ها چه کسانی هستند – از جمله صهیونیست‌ها و سردمداران رژیم‌های فاسد غربی – هرگز چنین اقدامی نخواهند کرد.

وی با تأکید بر نقش بی‌بدیل نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت جامعه اظهار کرد: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، مظهر قانون، عدل و خدمت صادقانه به مردم است؛ در حالی که پلیس در بسیاری از کشورهای غربی ابزار ظلم و سرکوب مردم است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی افزود: هرکس در مسیر اجرای قانون و دفاع از امنیت جامعه گام برمی‌دارد، در حقیقت در حال انجام عبادتی بزرگ است. بهترین مردم کسانی‌اند که بیشترین خدمت را به مردم می‌کنند و مأموران فراجا مصداق روشن این سخن هستند.

وی با اشاره به تقابل فرهنگی میان غرب و نظام اسلامی تأکید کرد: دنیا امروز به دو قطب تقسیم شده است؛ قطب غرب که نماد قانون‌گریزی و سلطه‌طلبی است و قطب جمهوری اسلامی ایران که محور قانون، عدالت و انسانیت است. شما نیروهای فراجا افتخار خدمت در چنین نظامی را دارید و باید قدردان این نعمت باشید.

عبادی خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله با تلاش همه نیروهای مؤمن و دلسوز، تمدن اسلامی مبتنی بر قانون عدل الهی تحقق یابد و زمینه ظهور صاحب اصلی این نظام فراهم شود.

انتهای پیام/ 258